• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

FATİH ÖZBEK’E TEŞEKKÜRLER !

Hakan Taş

Bir gazeteci arkadaşımız ciddi ve ölümcül bir hastalıkla boğuşuyor. Acilen ameliyat olması gerekiyor. Hiçbir geliri olmayan bu meslektaşımız Antalya’da ikamet ediyor. MHP Hakkari İl Başkanlığını ziyaret ettim. Canım sıkkın diyerek başkan Özbek ile dertleştim. Henüz çayımı yudumlamadan Antalya MHP İl Başkanı Hilmi Durgun, telefon bağlantısındaydı ve iki başkan samimi bir sohbet gerçekleştirmeye başladılar.

Fatih Özbek, bölge konumu dolayısıyla zor bir görev üstlenerek dik duruşu, kimseleri ötekileştirmeden, particilik yapmadan her kesimden beğeni ve sevgi gören nadide başkanlardandır. Doğu ve Güneydoğu’da MHP’li olmak ve sevilmek zor ve anlamlıdır. Başkan Özbek’in kim olduğu biliniyor. Dedesi, babası, kardeşi her biri kendi dalında faydalı işlerle anılan isimlerdir.

Fatih Özbek, zor günler geçiren bir meslektaşımız için Antalya ile kurmuş olduğu dostluk köprüsünde yardım istedi. Akdeniz bölgesinde tanınan ve sevilen Hilmi Durgun, “Fatih başkanım, darda olan bir insana el uzatmak erdemliktir. Sizin hemşeriniz  bizim de kardeşimizdir. Kendisi için ne gerekiyorsa elbette seve seve yapacağız” diyerek iki yıllık ev kirasını üstlendi. MHP Antalya İl Başkanlığı, desteğe muhtaç meslektaşımız için gerekli ev ihtiyaçlarında da destek olacaklarını açıkladı.

Desteğin küçüğü büyüğü yoktur. İyiliğin ölçüsü hiç yoktur. Başkan Özbek aracılığıyla MHP Antalya İl Başkanlığının mağdur arkadaşımıza maddi ve manevi destek sunması hepimizi son derece mutlu etmiştir.

Hakkari ve Şırnak ilçe olacak denildi sokaklara döküldük. Genel Başkan Devlet Bahçeli, hepimizi Mecliste kabul ederek tüm ekibini seferber etti. Hakkari’nin il kalmasında tek güç MHP olmuştur. Bunu tüm Hakkari ve Türkiye bilmektedir.

MHP Gurup Başkanvekili Erkan Akçay’ı Hakkari Milletvekili olarak görmekteyiz. Tam bir Hakkari sevdalısı olan Akçay, ilimizin temel sorunları üzerinde çok ciddi çalışmalar yürütmüşlerdir.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve ilimizin temel sorunlarında her zaman duyarlı davranan MHP’yi ve bölgemizde güzel bir izlenim bırakan İl Başkanı Fatih Özbek’i bu insancıl ve anlamlı desteklerinden dolayı Hakkari Gazeteciler Cemiyeti Başkanı olarak tebrik ediyorum.

Bu yazı toplam 1947 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim