• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C

Fırat artık özel idare'de!

Hakan Taş

30 aday adayı içinde Ak Parti İl Başkanlığına seçildi. Zor bir dönemde, zorlu bir süreçte görevi Özbek'ten devir alarak yeni bir dönem başlattı. Dava arkadaşlarıyla birlikte Van'da saldırıya uğradı. Referandum ve genel seçimlerde partisinin oylarını ciddi anlamda yükseltti.  Tabiki Nurettin Fırat'tan bahs ediyorum.

Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, teşkilatlarda ciddi bir değişime gidilerek seçimler öncesi yönetimleri büyük oranda değiştirdi.

Nurettin Fırat da Ankara'ya çağırılarak istifası istendi. Kızmadan, kırılmadan, küsmeden istifa dilekçesini imzalayarak teşekkür etti. Bir çok bölgeden istifaları istenen il başkanlarından çatlak ses ve öfke fışkırınca Hakkari teşkilatı saygın bir duruş sergilediler. Parti Fırat'ı mağdur etmedi. Memurluktan gelme olduğu için tekrar memur olarak atadı. 18 yıllık hizmeti olan Nurettin Fırat, Hakkari Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığına atandı ve jet hızıyla da görevine başladı.

Nurettin Fırat il başkanlığından istifa etti ama yoğunluktan halen kurtulamadı. Kendisine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bende kendisini bugün makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundum. Genel Sekreter Yardımcısı Nurettin Fırat, Feyat Zeydan'dan boşalan makama ve koltuğa oturdu.

 Bugüne kadar hep siyasi mesajlar veren Fırat bu kez kısa ve mütevazi bir açıklama yaptı; "Partimin bana vereceği her görevi severek yaptım ve yaparım. Bu bir nöbet ve görev değişimidir. Asla kırgın değilim. Beni en ücra ilçemize bile bekçi olarak atamış olsalardı yine severek giderdim. Bundan böyle il özel idaresi bünyesinde vatandaşlarımıza kamu hizmeti sunmak için çabalayacağım.  Yoğun ziyaretlerinden dolayı tüm dost ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. " ...

Görevi devrettiği yeni başkan Emrullah Gür hakkında da sözlerine şunları ekledi; "Partiye ve bu onurlu davaya büyük emek sarf etmiş yüreği güzel bir kardeşimizdir. Başarı çıtasını yüksek tutacağından hiç şüphem yoktur. Ben partiyi ve görevi iyi ve sağlam birine teslim ettiğim için ayrıca mutluyum. Başarılar diliyorum"...

Hakkari halkına hizmet etmek en büyük sevaptır diyen Nurettin Fırat'a yeni görevinde başarı, mütevazi hayatında sağlık ve şans diliyorum...

 

Bu yazı toplam 5938 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim