• BIST 9577.54
  • Altın 2472.693
  • Dolar 32.4462
  • Euro 34.481
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Futbolcular yemekte buluştu

Futbolcular yemekte buluştu
Türkiye futbolunun tanınan simaları halı saha maçının ardından futbolseverlerle yemekte bir araya geldi.

Türkiye futbolunun bilenen simalarından Ali Gültekin, Hami Mahdıralı, Semih Yuvakuran, Tanju Çolak ve Hasan Vezir’den meydana gelen grup Hakkari’de minik, çocuk ve gençlerle futbol maçları yaptıktan sonra akşam yemeğinde futbolseverlerle bir araya geldi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen “Futbol ustaları geleceğin yıldızlarıyla buluşuyor” proje kapsamında kente ziyaret gerçekleştiren ünlü futbolcular akşam yemeği öncesinde sevenleri için futbol topu imzaladı. Düzenlenen yemeğe ünlü futbolcuların yanı sıra Hakkari Valisi Yakup Canbolat, Hakkari Üniversitesi Rektörü Pro.Dr Ebubekir Ceylan, Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Mustafa Küçükaslan, Tuğ General Ahmet Otal futbolseverler ve çok sayıda kişi katıldı.

Ünlü futbolcu: Ayrımcı yaklaşımların olmaması gerekiyor

Futbolcu Tanju Çolak, “Kardeşlik, barış, dostluk çok önemli ve geldiğimizde Hakkarililerle kucaklaştık ve çok iyi bir misafirperverlik gördük” diyerek Hakkarili gençlerin spora ilişkin yetenekli olduklarını gözlemlediğini aktardı. “Buraya gelmek gerekiyor aynı bayrağın altında yaşıyoruz ve ayrımcı yaklaşımların olmaması gerekiyor. Sağduyulu olmak gerekiyor buraya gelmeye devam edeceğimize inanıyoruz” dedi. Çolak’ın ardından Hakkari Valisi Yakup Canbolat da organizasyonu düzenleyen kurum ve katılımcılara teşekkür konuşması yaptı.

Biber gazının yoğun kokusu katılımcılara zor anlar yaşattı

Hakkari’de, Lice protestoları nedeniyle yemeğin verildiği lokantada biber gazı kokusu yemeğe katılanlara zor anlar yaşattı. Gündüz saatlerinde yoğunca kullanılan biber gazı nedeniyle kesif kokusu salonda baskın olan kimyasal gaz nedeniyle tüm katılımcılar yemek boyu öksürdü. Futbolcu Çolak, durumdan duyulan rahatsızlığı ise espirili bir söylem kullanarak şöyle dile getirdi “Gündüz maç yaptığımız için terledik ve kokuyu bastırmak için deodorantı fazla kullanmışlar herhalde” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yenilen yemek spor üzerine yapılan sohbetlerle sona erdi. Haber: Serkan Kaya

yemek3.jpg

Bu haber toplam 7751 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim