• BIST 8871.74
  • Altın 2241.161
  • Dolar 32.3373
  • Euro 35.0876
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Futbolda Hasretlik Bitiyor…

Murat Taş

İki yıllık bir aradan sonra Hakkâri Büyükler Amatör Futbol sezonu başlıyor. TFF 2021/2022 sezonu büyükler amatör futbol ligleri pandemi nedeni ile oynanmamıştı.  

Bu yıl yasakların kalkması ile tüm Türkiye’de olduğu gibi Hakkâri’de de amatör futbol ligleri başladı. 
Hakkâri halkının ve sporseverlerin futbol hasreti bitiyor. 

Gerek Hakkâri Amatör Ligi gerekse Bölgesel Amatör (BAL) Liginde mücadele edecek tüm takımlarımız hazırlıklarını tamamlayarak lige hazır olduklarını gerek külüp yöneticileri gerekse futbolcular uzun bir ardan sonra futbol oynamanın heyecanını yaşıyorlar.

Bu konuda görüştüğümüz kulüp yöneticilerin ortak duyguları.” Hakkâri’de futbola olan özlem ve hasretlik bitiyor. Uzun bir aradan sonra tekrar sahalarda olmak güzel bir duygu.”

Hakkâri Futbol İl Temsilcisi Necmi Güldal” uzun bir aradan sonra liglerin başlamasına çok sevindik. 
Hakkâri Amatör Ligde ilimiz merkezinden 9 takım Şemdinli’den 2 takım Çukurca’dan 1 takım olmak üzere, 12 takım katılım sağladı.  İki gruplu 6 takımdan oluşan ligimiz grup maçlarından sonra gruplarında ilk iki sıraya alan takımlar arasında play-Off maçları oynanacak ve lider bitiren takımımız bal ligi baraj maçı oynayacak.

15.10.2021 Cuma günü Saat 14:00 da Hakkâri Bay köyü spor ile Durankaya Belediye spor takımlarımız karşı karşıya gelecek ve Amatör ligimizin açılış maçı olacak. İki yıldan sonra tekrar sahalarda olmak çok güzel inşallah ligimiz örnek liglerden biri olur. 

Bütün kulüplerimiz Hakkâri halkı ve seyircisine güzel müsabakalar seyretmek için ellerinden gelen bütün imkânlarını seferber etmişler. 

Lige katılan tüm takımlarımıza başarılar dilerim. 
En büyük teşekkürü de lig öncesi kulüplere maddi destekte bulunan Sayın Valimiz İdris Akbıyık’a, AK Parti Hakkâri İl Başkanı Sayın A.Muttalip Özbek’e, şahsım ve tüm kulüplerimiz adına şükranlarımı ve teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. 

Allah hepsinden razı olsun. Hakkâri halkı ve sporseverleri tribünlere maçları izlemeye davet ediyorum. ” İfadelerini kullanarak Hakkâri Amatör liginin başladığını belirti.
Hakkâri Gücü Erkek Futbol Takımı ve Yüksekova Belediye spor bu sezon ilimizi Bölgesel Amatör (BAL) Liginde temsil edecekler. 

Yaşanan salgın nedeniyle gecen sezon oynanmayan Bölgesel Amatör Lig 1. Grupta Mücadele edecek olan Hakkâri Gücü Erkek futbol Takımımı ve Yüksekova Belediyespor takımlarımıza ve Hakkâri Amatör Liginde mücadele edecek tüm takımlarımıza da başarılar dilerim.

Bu yazı toplam 2696 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim