• BIST 8718.11
  • Altın 2242.741
  • Dolar 32.3254
  • Euro 35.1547
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C

Gaziantep’ten Hakkari’ye büyük kitap desteği

Gaziantep’ten Hakkari’ye büyük kitap desteği
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari şube Başkanı Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Abdurrahman Er, Gaziantep’ten Hakkari’ye büyük kitap desteğinde bulunduğunu söyledi.

(Bir kitap da senden olsun) Kitap bağış kampanyamıza Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfımızın  Gaziantep şubesi kapsamlı bir çalışma İle katkıda bulunmuşlardır. 

Gaziantep Şubesi Başkanımız Mehmet Yeter Gaziantep halkına www.gazisehirhaber.com haber sitesine vermiş olduğu demeçle tüm halkımızın desteklerini bekliyoruz, Türkiye gaziler ve şehit aileleri vakfı Gaziantep şubesi olarak Hakkari'de ki okullarda Hakkari subemizle ortaklaşa okullarda şehitlerimizin adına kuracağımız kütüphaneler  için başlattığımız 1 KİTAPDA SENDEN OLSUN kitap bağış kampanyamıza desteklerinizi bekliyoruz.

14,01.2020 tarihinde valiliğimizden, belediyelerimiz den,kaymakamlıkları mızdan,Gaziantep üniversitemizden,kalyoncu üniversitemizden,turizm kültür il müdürlüğümüzde,aile çalışma sosyal bakanlı il müdürlüğünden,bölge idare mahkemesi başkanlığından, cumhuriyet başsavcilığimizdan kampanyamıza büyük ilgi gösterildi.1 hafta içerisinde 1000' lerce kitap vakfımıza getirilip teslim edildi.

Kampanyamıza destek veren ve verecek olan kurum,kuruluş ve halkımıza minnettarız. Şu ana kadar halkımız ve Şahinbey kaymakamlığımız,bölge idaresi mahkeme başkanlığımız,araştırmacı yazarımız sayın Bülent Ağcabay kampanyamız çerçevesinde hatırı sayılır şekilde kitap bağışında desteklerini verdiler.bu kampanyamız  Şubat ayinin sonuna kadar sürecek bu kampanyamızda kitaplar vakfımızda toplanacaktır. 

Büyük gayret ve özverili çalışmalar başlatan Başta Gaziantep şube Başkanımız Mehmet Yeter ve tüm Gaziantep halkımıza Hakkari ilimizde Şehitlerimizin ismini taşıyan okullarımızın kütüphanelerini yaşatma adına “Bir Kitapta Senden Olsun” kampanyamıza  Şu ana kadar vermiş oldukları kitap  destekleri için Şahinbey kaymakamımıza Bölge idaresi mahkeme başkanlığımıza Araştırmacı  Yazar Bülent Apcabay’a  yürekten teşekkür ediyorum. 

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Hakkari şube Başkanı Doğu Anadolu Bölgesi Gaziler ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Abdurrahman Er

Bu haber toplam 2438 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim