• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Gaziler kayyum kararından memnun...

Gaziler kayyum kararından memnun...
Pendikli gaziler Mardin, Diyarbakır ve Van Büyükşehir Belediyelerine kayyum atanmasından duydukları memnuniyeti dile getirirken eşi, Selahattin Demirtaş’ın eşiyle buluşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Pendik Şube Başkanı Oktay Kaya, Mardin, Diyarbakır, VanBüyükşehir Belediye Başkanı kayyum atamasıyla ilgili bir açıklama yaptı.

Gazilerin, teröre destek veren belediyelere kayyum atanmasından duyduklarını memnuniyeti dile getiren Oktay Kaya, “Seçildikleri günden beri terör örgütüyle arasına mesafe koymayarak,

onların propagandasını yapan, terörü sevdirici tavır ve davranışlarından vazgeçmeyen, talimatları direk kandilden alarak destek veren, şehit yakınlarını da işten çıkaran kişiler, Türkiye Cumhuriyeti Belediyelerinde Belediye Başkanlığı yapamaz. Devletin almış olduğu kayyum kararı şehit aileleri ve gazilerimizi memnun etmiştir” dedi. 

Ekrem İmamoğlu’na tepki gösterdiler 
Pendikli gaziler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ise tepkili. İmamoğlu’nun eşinin Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’a yaptığı ziyaretin kabul edilemez olduğunu belirten Gazi Oktay Kaya, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiş Ekrem İmamoğlu’nun, teröre ve terör örgütüne destek veren Selahattin Demirtaş’a eşini ziyarete göndermesi ve kayyum atanan belediyelerin durumlarıyla ilgili Sosyal medyada paylaştığı fikirleri kendisinin de aynı düşünceye dâhil olduğunu göstermekte.

Bu durum biz gazilerin tepkisini çekmektedir. Şehit aileleri ve Gazilerin halkın iradesiyle seçilen kişilere duyacağı saygının tek şartı yıllardır milletimize zarar veren, masum insanımızı katleden, bebek katili terör örgütüne olan mesafeleridir. Terör Örgütlerine mesafe koymayana, biz mesafe koyarız” diyerek tepkisini dile getirdi. İHA

Bu haber toplam 1530 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim