• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C

Geleneksel Rammar İftar yemeği

Geleneksel Rammar İftar yemeği
Rammar Gross Hipermarketleri sahibi Hakkarili İşadamı Hamdi Aktaş’ın geleneksel Rammar İftarı, Bağcılar Holiday İnn Hotel’de yoğun bir katılımla gerçekleşti.

HAKKARİLİ İş adamı Hamdi Aktaş her yıl olduğu gibi bu yıl da Geleneksel İftar yemeğinde iş ortakları, STK kanaat önderleri, sanat camiası, siyasi parti temsicileri ve çalışanlarını ağırladı. RAMMAR Gros Hipermarketleri zincirinin sahibi olan Hamdi Aktaş’ın Bağcılar Holiday İnn Hotel’de verdiği yemeğe büyük ilgi vardı.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrasında samimi sohbetlerin yanında İstanbul’daki Hakkarililerin dayanışma ve birlik mesajları verildi.

Başarılı bir iş adamı olmasının yanında yardımseverliliğiyle de tanınan Hamdi Aktaş, hemşehrilerinin her zaman destekçisi olmaya devam edeceğini ve Hakkari için organize edilen platformlarda yerini alacağını belirtti.

HAKKARİLİLERİ TEMSİL GURURU

Mega Kent İstanbul’da yaşayan Hakkarililerin sorunlarına çözüm üretmek için çalışan İstanbul Hakkarililer Derneği’nin Başkanı Şemsettin Demir de, kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına ve İşadamı Aktaş’a Hakkarilileri temsil etmenin gururunu paylaştıklarını ifade etti.

Seçkin davetliler arasında bulunan Kurt Medya Grubu Yayınları Güncelposta ve Gazete1453 Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Hamit Kurt ile de yakından ilgilenen Hamdi Aktaş, bir süre Hamdi Kurt ve Şemsettin Demir birlikte koyu bir sohbete daldılar.

Bir aile ortamı havası içinde geçen iftar yemeği sonrası, bu güzel günün anısına konuklara çeşitli hediyeler verildi.

RAMMAR GROS HİPERMARKETLERİ

1995 yılında İstanbul Fatih’te açılan ilk marketiyle hizmet vermeye başlayan RAMMAR, 1996’da; Alibeyköy, şubesini de açtıktasn sonra Ümraniye Grupp Gross’u da satın alarak bünyesine kattı. 2006’da ise şube sayısını 19’a kadar çıkardı.

Bu yıllarda kurumsallaşma çalışmalarına hız veren Rammar Marketler Zinciri, bir taraftan İstanbul dışında Tekirdağ’da ilk marketini açarken, bir taraftan da müşterilerine yönelik özel hizmetlerini devreye koydu.

2007’de logosundan başlayarak tüm kurumsalını zenginleştiren Rammar, günümüzde 10.000 m2 lojistik alanı ve 60 adet araç filosuyla lojistik merkezinden 50 şubesine ürünlerini güvenilir ve hijyenik bir şekilde ulaştırıyor.

ALIŞVERİŞİN DEĞİŞMEZ ADRESİ

3’ü Trakya’da, diğerleri İstanbul'da toplam 50 mağazasındaki 53.000 m2 kapalı alanda her gün 10 binlerce müşterisine güleryüzlü,kaliteli ve uygun fiyatlı hizmeti vermeye devam eden RAMMAR, bir yandan yenilikçi hizmetlerini, diğer yandan da mağaza sayısını hızla artırarak, Market Alışverişinin Değişmez Adresisloganı ile büyüdü, parekende sektörünün vazgeçilmez markası haline geldi. basından

Bu haber toplam 11069 defa okunmuştur
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim