• BIST 9019.02
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Genç kızların ayakkabı merakı

Genç kızların ayakkabı merakı
Hakkari'deki genç kızlar, televizyonda seyrettikleri ünlülerde görüp beğendikleri ayakkabı modelini, kentteki bir mağaza aracılığıyla verilen özel siparişlerle Hakkari'ye getirtiyor.

Haber: Çetin Alpsar- Hakkari'de genç kızlar, verdikleri özel siparişle İstanbul'dan getirdikleri ayakkabı modellerini, düğünlerde yöresel kıyafetlerle tamamlıyor.
Televizyonda gördükleri ünlülerin ayakkabı modellerini beğenen kızlar, Alta Caddesi'nde Resul Yılmaz'a ait mağaza aracılığıyla İstanbul'a sipariş veriyor. Kısa sürede hazırlanan ayakkabılar, Hakkari'ye gönderiliyor.

Ayakkabı satıcısı Resul Yılmaz, genç kızların ayakkabı konusunda birbiriyle yarıştığını belirterek, en fazla 'Adriana Lima' adı verilen modelin ilgi gördüğünü söyledi. Adriana Lima başta olmak üzere Yıldız Tilbe, Azra Akın, Bihter ve birçok ünlünün en son çıkan ayakkabı modelinin işyerlerinde bulunduğunu belirten Yılmaz, ''Ünlülerin bu ayakkabı modelleri burada hiç bir yerde yok.

Belki doğu bölgesinde de yoktur. Bu ayakkabı modellerini özel sipariş üzerine İstanbul'da yaptırtıyoruz. Özellikle genç kızlar ünlülerin bu ayakkabı modellerine büyük ilgi gösteriyor. Bayağı sipariş var elimizde. Bayanlar şuanda verdikleri siparişlerini bekliyor. Genç kızlar sipariş verdikleri bu ayakkabıları özellikle düğünlerde yöresel kıyafetler altında giyiyor.

Adriana Lima'nın ayakkabı modeli başta olmak üzere diğer ünlülerin ayakkabı modellerinin fiyatı 100 ile 170 TL arasında değişiyor. Ama biz fiyat konusunda müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Modelden modele değişen ayakkabıları 70 TL'ye kadar düşürebiliyoruz. Satışlardan oldukça memnunuz.

Büyük ilgi gören ünlülerin ayakkabı modellerinden belki bu yıl içerisinde bin çiftten fazla sattık. Ünlülerin bu ayakkabı modelleri bu sene Hakkari'de moda haline geldi. Kızların yüzde 99'u bu sene bu ayakkabı modelinden alarak giydi diyebilirim.

Yüksek topuklu olan bu ayakkabı modelleri genelde düğünlerde yöresel kıyafetler altında giyiliyor. Düğünlerde yöresel kıyafetlerin altına giydikleri ayakkabıları giyen genç kızlar ise, "Bu ünlüleri hep televizyonlarda görüyorduk. Konser ve çıktıkları programlarda bu gibi şık ayakkabıları giyiyorlar. Bu modellerin Hakkari'ye gelmesi ilgimizi çekti. Biz de bu ayakkabılardan sipariş vererek alıyoruz" şeklinde konuştu
 

Bu haber toplam 4111 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim