• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 11 °C

Gençlerin tek eğlencesi, Futbol!

Murat Taş

2017-2018 Sezonu Hakkâri Amatör Ligi başladı. 9 Takımın katıldığı amatör ligde 3.haftayı geride bıraktık. Amatör ligimizde Şampiyonluk mücadelesi veren HakkâriZapspor ve Hakkarispor ilk üç haftayı kayıpsız geçirdi.

Hakkâri sporseverlerin büyük ilgi gösterdiği amatör ligde her maç heyecanlı, seyir zevki yüksek olan maçlar tanıklık ediyoruz.

Müsabakaların centilmenlik havasında geçmesiHakkâri sporseverlerin lige ilgi göstermesi katılan tüm takımları mutlu etmiştir.

Ligin 4.haftasında oynanacak olan HakkâriZapspor ile Hakkarisporarasındaki mücadeledegalip gelecek, takım ligin şampiyonunu büyük bir olasılıkla belirleyecektir.

Hakkâri Amatör Ligine bu sene katılan Bay köyü, takımı lige şimdiden renk katmaya başladı.

Tamamının gençlerden oluşan takım her imkânsızlığa rağmen lige katılarak, büyük bir başarıya imza attılar.

Bay köyü spor Hakkâri futboluna gelecekte yön vereceğini şimdiden kanıtladı. Bay köyü takımına şimdiden başarılar dilerim.

İlçe takımımız olan Çukurca Adnan Bahat Lisesi, futbol takımını da burada kutlamak istiyorum. Her sezon maçlarını deplasmanda oynayarak şimdiden rekorlar kitabına girmeyi hak ettiler.

Görüştüğümüz Hakkârisporseverler Lig maçlarının çok güzel havalarda geçtiğini her maç heyecan içerisinde geçmektedir.

İlimizde sosyal aktiviteler az olduğundan gençlerin tek eğlencelerinden biride futboldur. Hafta sonlarını amatör lig maçlarının sayesinde güzel geçirmekteyiz.

Spor kulüpleri ve Hakkârisporseverler. Devlet büyüklerinde yanlarında görmek istiyorlar, bizlere maddi imkânların yanında bizlere manevi olarakta destek olmalarını istiyoruz.

Bizim buradaki başarılarımız Hakkâri spor ve Hakkâri Halkının, Devlet büyüklerimizin bize vereceği destekler sayesinde olacaktır.

İlimizi Bölgesel Amatör Liginde temsil eden Yüksekova Belediye spor lige harika bir giriş yaparak grubun iddialı takımların arsına girdi. Ligin ilk üç haftasında topladığı puanlarla grubunda 2.sıraya yerleşti.

Hakkâri spor camiası olarak İlçemiz takımı Yüksekova Belediye spora başarılar diler.3.Lig yolunda başarılar dileriz.

thumbnail_manset.jpgmanset-7.jpg

manset-8-001.jpg

Bu yazı toplam 3109 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim