• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C

Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti Hakkari'de

Gençlik ve Spor Bakanlığı heyeti Hakkari'de
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğünden bir heyet, Hakkari ve Yüksekova ilçesinde temaslarda bulundu.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan ile Şube Müdürü Nuri Kılıç, Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ile birlikte Yüksekova'da yapımı tamamlanan Gençlik Spor Merkezini ve çalışmaları devam eden spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Daha sonra Yüksekova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan'ı makamında ziyaret eden heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Özcan, "Bu ziyareti çok anlamı buluyorum. Geldiğiniz için teşekkür ediyorum.

İlçemizde spor faaliyetleri ile ilgili yapılan çalışmaların tüm hızıyla devam ediyor olması bizleri mutlu ediyor. İnşallah her alanda gelişimin devam ettiği ilçemizde, spor konusunda da hiçbir eksiğimiz kalmayacaktır. Yapılan çalışmalar ile ilgili hassasiyetlerini gösteren herkese teşekkür ederiz" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan ise, "Spor faaliyetlerinin yerinde değerlendirmek üzere burada bulunmaktayız. Amacımız çocuk ve gençlerimizin spor konusunda etkin rol almalarıdır.

Gördüğümüz kadarıyla çalışmalar bu kapsamda devam etmektedir. Yaptığımız incelemeler sonunda özellikle ilgi, alaka ve büyük desteklerinden dolayı Yüksekova Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı'ya da ayrıca teşekkür ederiz" diye konuştu.

Yüksekova temaslarından sonra Hakkari merkeze hareket eden heyet, burada yapımı tamamlanan spor kompleksinde incelemelerde bulunarak Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyetlerini incelemelerde bulunan Kalkan, Okul Sporları faaliyetlerinde Hakkâri’nin bir çok ilden çok önde olduğunu dile getirerek kurum yetkilileri ve antrenörler toplantısında il teşkilatına teşekkürlerini iletti. Hakkarihabertv.com

guldal-m-001.jpg

Bu haber toplam 3763 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim