• BIST 8897.39
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Genel Müdür Güven Şemdinli'yi ziyaret etti!

Genel Müdür Güven Şemdinli'yi ziyaret etti!
Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Selahattin Güven, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü M. Akif Bildirici Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde ziyaretlerde bulundular.

Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Dr.Selahattin Güven, Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürü M. Akif Bildirici, Hakkari'de gerçekleştirmiş oldukları çalışma programı kapsamında Şemdinli İlçesinde askeri karakola yakıt taşırken PKK'lılar tarafından şehit edilen iki çocuk babası Zahit Er’in ailesini ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinlediler.  

 Şemdinli de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Tekin, tarafından karşılanan Genel Müdür Güven ve beraberindekiler ilçede STK temsilcileri ve mahalle muhtarlarıyla  bir araya gelerek İlçenin sorunları ile özellikle bakanlığın hizmet modelleriyle ilgili yapılması gerekenler istişare edildi.

Güven ve beraberindekiler ayrıca İlçede açılması planlanan Sosyal Hizmet Merkezi için Belediye tarafından tahsis edilebileceği söylenen arsada incelemelerde bulunarak akabinde Sosyal Hizmet Merkezi (SHM) nin açılabilmesi için ihtiyaç duyulan ve kiralanması düşünülen binalarda incelemelerde bulundular.

Genel Müdür Güven, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Muhammet Fuat Türkmen tarafından onuruna verilen öğle yemeğinde bir araya geldi. Kaymakam ve aynı zamanda Belediye Başkanlığı görevini yürüten Türkmen'den Şemdinli’nin sorun ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Bakanlık olarak Şemdinli’ yi önemsediklerini belirten Genel Müdür Güven, bakanlığın hizmet modelleri anlatılarak  açılması planlanan SHM için destek istedi.

Genel Müdür Güven daha sonra PKK'lılar tarafından haince yapılan bombalı saldırıcı sonucu 9 asker ve 8 sivil vatandaşın şehit edildiği Şemdinli Durak 2. Hudut Karakolunu ziyaret ederek karakol komutanı ile bir süre sohbet etti.İHA

genel-mudur-guven-hakkari-1.jpggenel-mudur-guven-hakkari-m.jpggenel-mudur-guven-hakkari-2.jpg
 

Bu haber toplam 2945 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim