• BIST 8979.75
  • Altın 2278.534
  • Dolar 32.3091
  • Euro 35.0426
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Gever'de futbol turnuvası...

Gever'de futbol turnuvası...
Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde Yüksekova Haber Gazetesi tarafından düzenlenen ‘Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası’ sona erdi.

Günlerdir ilçenin gündeminde olan ve yoğun ilgi gören turnuvanın Şampiyonu Zagros İş Merkezi takımı oldu. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yayın yapan Yüksekova Haber Gazetesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen halı saha halk futbol turnuvası yapılan final maçı ile sona erdi. 38 takımın katıldığı turnuvanın final maçında Nişan AVM ile Zagros Spor karşılaştı.

Doğanlar Halı Saha Tesislerinde oynanan maçı Fesih Çoruh yönetti.
Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmayı Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi izledi. Rakibini 2-0 yenen Zagros Spor turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın ardından düzenlenen kupa töreni ile turnuvanın birinci, ikinci ve centilmen takımlarına kupaları verildi. Kupa töreni sırasında, turnuvaya katkılarından dolayı hakemler Fesih Çoruh, Cengiz Uzunköprü ve Doğanlar Halı Saha Tesisleri yöneticilerine plaket takdim edildi.

‘BU TURNUVADA BÜTÜN TAKIMLAR KAZANDI’
Kupa töreni sırasında konuşan Turnuva Sorumlusu Ömer Oğuz, bu yıl düzenlenen ve 38 takımın katıldığı halı saha halk turnuvasının centilmence geçtiğini belirterek, "Gerek kurumlar arası turnuva gerekse de halk turnuvasına katılan herkes büyük bir centilmenlik örneği gösterdi.

Turnuvada sadece bir takım değil bütün takımlar kazandı. Biz de ilçedeki bu tür sportif faaliyetlerimizi sürdürüp farklı aktivite alanları oluşturmaya çalışacağız. Turnuvamıza katılan bütün takımlara, izleyicilere, sponsorlarımıza, turnuva boyunca yanımızda olan hakemlerimiz Cengiz Uzunköprü ve Fesih Çoruh ile bizi final maçında yalnız bırakmayan sayın İrfan Sarı’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

Turnuvanın şampiyon takımına kupasını veren Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Sarı da, turnuvaların güzel bir dayanışma örneği oluşturduğunu söyleyerek, "Turnuvaya katılım gösteren tüm takımlara ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyoruz. Herkes sağduyu göstererek büyük bir centilmenlik örneği gösterdi. Umarım bütün etkinlerimiz böyle güzel geçer. Turnuvada başarı gösteren takımları da tebrik ediyorum” diye konuştu.

Turnuvanın ikinci takımı olan Nişan AVM takımına kupası Yüksekovalı Antrenör Cengiz Uzunköprü tarafından verilirken turnuvanın en centilmen takımı olarak belirlenen Kurdi-Der Yüksekova Şubesi takımına centilmenlik kupası turnuva hakemi Fesih Çoruh tarafından takdim edildi. Yapılan kupa töreni, toplu hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.


 

 

Bu haber toplam 3126 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim