• BIST 8986.97
  • Altın 2294.889
  • Dolar 32.3248
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Günlümüzün Sultanı Cüneyt Orhan Toprak…

Murat Taş

Sevgi, insanları birbirine yaklaştıran ve içsel olarak bağlayan doğal bir ruhsal eğilim, etkin bir güçtür. 
Güven, dostluk, bağlanma, sempati, şefkat gibi duygu ve eğilimlerin temelinde de sevginin büyük katkısı vardır.

Sevgi, sevilen şeye değer ve önem katar. Bir insan bir başkasına sevgi ile yaklaşırsa ona değer veriyor ve onu önemsiyor demektir. 

İnsan değer verdiği bir şeyi ya da kimseyi kolayca gözden çıkarmaz; Onu dost ve yakını olarak kabul eder. 
Sevgide iki bireyi birbirine yaklaştırma ve bütünleştirme gücü vardır. Sevgi ilgiyi, ilgi de iyilik etmeyi gerektirir. İyilik yapan kişi uzaklara gitse bile, onun yaptığı, iyilik ve hizmetlerden dolayı asla unutmaz.

Sevgi, Allah sevgisi, vatan sevgisi, millet sevgisi, halk sevgisi, hizmet sevgisi çocuk sevgisi olarak kabullenir. 
İnsanları günlünde sevgi kazanmak çok zor bir olgudur.

Hele ki halkın günlünü kazanmak onların sevgisini kazanmak en zorudur.
İlimiz Hakkâri’de görev yaptığı süre içerisinde serhat şehrimiz Hakkâri’ye yaptığı hizmetlerden ve kurduğu gönül köprüsüyle her kesimin sevgisini kanmış. 

Hakkârililerin günlünde, taht kuran herkesin sevgisini kazanan 7 den 70 herkesin parmakla gösterdiği gerçek bir vatansever ve hizmet adamı olan Hakkâri’nin eski valisi ve şu an Konya ilimizde görev yapan Konya valisi Sayın Cüneyt Orhan Toprak’a olan sevgiyi asla unutmaz ve unutmayacaktır.

Hakkâri çok açılar çeken bir şehir hüzün gözyaşları ile hep ön plana oldu. Acıları bilen mazlum bir şehir bugün Hakkâri yeni bir hüznü yaşamaktadır. 

Göreve ilk başladığı günden son güne kadar tüm mesaisini Hakkâri halkının hizmeti için harcayan kapılarını sununa kadar, Hakkâri halkı için açık tutan, spor ve sporcunun babası olan, bu büyük devlet adamının yaptığı güzel hizmetleri asla unutmayan. 

Hakkâri halkı kendisine hizmet etmiş onlarla iç içe yaşamış Devletin tüm sıcaklığını halkıyla yaşamış her kesimin işte gerçek hizmet adamı dediği, Cüneyt Orhan Toprak’a yapılan haksız eleştirilerden dolayı büyük bir hüzün yaşamaktadır.

Hakkâri halkının büyük sevgi ve saygısını kazanan Konya valisi Sayın Cüneyt Orhan Toprak’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü programındaki açılış konuşmasında, karşılaştığı uygunsuz davranışa karşı yapmış olduğu ikazlı söyleminin tam içeriği öğrenilmeden, kendisine yönelik bazı basın ve medya kuruluşları tarafından olumsuz haberlerin yayınlanmasını kabul etmediğimizi belirterek.  

Hakkâri spora yaptığı katkılarıyla sporcu ve sporseverlerin baba dedikleri Sayın valimize yapılan haksız eleştirileri Hakkâri spor camiası olarak, şiddetle kınıyor ve sonuna kadar Sayın valimizin yanında olduğumuzu. 
Böyle büyük devlet adamlarına sahip çıkılmasını bu Ülkenin nice Cüneyt Orhan Toprak’a ihtiyaç olduğunu her kesimin böyle değerlere sahip çıkması gerekir.

Bu yazı toplam 3022 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim