• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

GÖNÜL ADAMI CÜNEYT ÖZBEK!

Hakan Taş

Hem çok genç, hem kanaat önderi, hem siyaset adamı, hem bürokrat, hem idareci, hem beyefendi. Kime sorarsanız sorun Cüneyt Özbek ile ilgili kimselerden kötü bir laf duyamazsınız. Çiftçinin, emekçinin, üreticinin, fakir fukaranın gönlündeki ağa’dır Cüneyt Özbek… Hakkari ve Türkiye sevdalısıdır Cüneyt Özbek…

Ziraat Yüksek Mühendisi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Ana Bilim Dalında Doktora yapıyor. Hakkari Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünde İl Müdür Yardımcılığı, Şube Müdürlüğü ve Zarar Tespit Komisyon  Başkanlıkları gibi çok önemli ve kritik görevlerde bulundu.

Hakkari dışında başka bir kente tayinen gitmeyip enerjisini tecrübelerini halkına sunmayı tercih etti. Cüneyt ÖZBEK’i tanımayanınız yoktur. 7 Haziran seçimlerinde de milletvekili aday adayı idi.

ak-parti-aday-adayi-cuneyt-ozbek-1.jpgHer kesimden halkın sevdiği, saydığı biri. Özellikle Hakkari merkez, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik Esendere, Büyükçiftlik ve Durankaya beldelerine bağlı köylerde yapmış olduğu hizmetler çok göz doldurdu,

vatandaşın takdirini kazandı. İlin olmazsa olmaz gerçeği tarım ve hayvancılık ailesinden bir insanın milletvekili olmasını düşünen binlerce insan var.

Neler yaptınız, neler yapacaksınız diye mikrofonu uzattığımda şu yanıtı alıyorum;

“Geçim kaynağının neredeyse %80 tarım ve hayvancılık olduğu ilimizde kamuda bulunduğum görevde İl, ilçe , belde kavim birey ayrımı gözetmeksizin yüzlerce tarımsal projeyi çiftçimizin hizmetine sunduk. Bu hizmetlerin  neticesinde halkımda şahsıma oluşmuş teveccüh ve aldığımız hayır duaları ben ve bu başarıda katkısı olmuş arkadaşlarımızda bir gurur kaynağı oldu.

cuneyit-ozbek-hakkari-2.jpgHakkari tarihinde böylesine büyük bir yatırımı gerçekleştirmemizde gösterdiğim başarıdan ötürü dönemin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildim.

Allah nasip eder görev üstlenir halkımın teveccühü ile milletvekili olursam devletimizin bugün sağlamış olduğu huzur ve güven ortamının güzel hizmetler ile devam etmesine katkı sağlamak ana hedeflerim arasındadır.

Hakkari’mizi organize hayvancılık merkezi yaparak 25-30 bin istihdam oluşturmayı düşünüyorum. Organize sanayinin kurulmasını hızlandırmak, doğa turizmini üst seviyelere çıkararak  ilin mevcut  imajını zihinlerden silinmesi için kamuoyu oluşturmak, sadece akraba ziyaretlerine hizmet veren Üzümlü ve Alan sınır kapılarını sınır ticareti yapılır bir pozisyona getirmek,

ak-parti-aday-adayi-cuneyt-ozbek-2.jpg

Hakkari’de bulunan yeraltı zenginliklerimizi işlenebilir pazarlanabilir bir hale getirmek önceliklerimdir. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın deyimini yüreklerinde hissettiklerini düşündüğüm halkın teveccühünü kazanan vatandaşların iyi ve kötü gününde yanlarında olan dertleriyle dertlenen başta ilimiz valisi,

Başsavcımız, Belediye Başkan Vekilimiz, Emniyet Müdürümüz ve İl Jandarma Alay  Komutanımıza bu duyarlılıklarından ötürü teşekkürü bir borç bilirim. Bu uğurda Hizmet etmek için yola çıkmış bütün aday adayı arkadaşlarımı da tebrik eder seçim sonuçlarının ülkeme milletime hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah"tan niyaz eder saygılar sunuyorum.”

Omuzlarına yükleyeceğimiz, ilimizin kaderini değiştirecek her ağırlığı taşıyacağından emin olduğum sıcak yürekli dostum Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili aday adayı Cüneyt Özbek’e bu zorlu yarışta başarılar diliyorum. Umarım bizim çıplak gözlerle gördüğümüz bu büyük yeteneği Ankara’da görür…

 

Bu yazı toplam 7780 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim