• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

“Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz” projesi!

“Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz” projesi!
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, Sosyal politikalarda gönül adımları “Hakkari’yi dinliyoruz” proje açılış startını Hakkari’de verdi.

Akşam saatlerinde Hakkari’ye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık ve beraberindeki milletvekilleri Hakkari Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür ve beraberindeki partililer tarafından karşılandı.

Sabah kahvaltısını Hakkari Evinde yapan Genel Başkan Çalık ve beraberindekiler daha sonra Sosyal politikalarda gönül adımları “Hakkari’yi dinliyoruz” açılışı için Mezran mahallesindeki Nergiz Düğün salonuna kanaat önderleri ve STK temsilcileri ile bir araya geldi.

Burada konuşan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Türkiye genelinde ilk olarak Sosyal politikalarda gönül adımları “Hakkari’yi dinliyoruz” projesini start aldığını söyledi.

Hükümetin her yönüyle Hakkari’ye büyük önem verdiğini belirten Başkan Gür, Sosyal politikalarda gönül adımları “Hakkari’yi dinliyoruz” projesinin Hakkari’de start vermesinin onurunu yaşadıklarını belirtti.

23, 24, 25 dönem Ak parti Ağrı Milletvekili Kemalletin Aydın, 26 ilde Sosyal politikalarda gönül adımları “projesini Hakkari’de başlatıyoruz dedi.

Aydın,”15, 20 yıl içersinde sosyal politikalar alanında Ak partinin yaptığı hizmetleri sizler nasıl değerlendiriyorsunuz.  Bugüne kadar güzel yapılan hizmetler nelerdir.  Bunları tekrarlamak dinlemek hem de aksayan taraflar veya eksikliklerimiz var mı bunları değerlendireceğiz ve burada sizlerin önerisini alacağız” şeklinde konuştu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Öznur Çalık, kendilerine gönül kapılarını açan Hakkarililere teşekkür etti.

-İlk molayı Hakkari’de verdik

Çalık,”Bizim için en önemlisi Ankara’dan bakınca Hakkari nasıl görünüyor değil Hakkari’den bakınca Hakkari nasıl görünüyor, Hakkari’den bakınca Türkiye nasıl görünüyor. Sizin gözünüzle görelim dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile çıktık yola ve ilk molayı Hakkari’de verdik. Sosyal politikalarda gönül adımları atalım dedik.  Bugüne kadar neler yaptık sizlerin talepleri nelerdir onları dinlemek istedik. Hakkari’nin yaşadığı sorunları genel değerlendirmelerle birlikte dinlemek istedik. 11 ay kış 1 ay Ramazan olurdu Hakkari’de artık Allah şükürler olsun yollarımızı da yaptık. Hakkari’ye yaptığımız yatırımlara hep birlikte devam edeceğiz.

-Doğuyu batıyı ayırdılar

Ülkemizin belediyesini çorak bir toprak halene getirenler ve çalışanlar bu ülkede senelerce kardeş kavgası çıkartmanın bedasyla yanıp tutuştular etnik siyaset yaptılar doğuyu batıyı ayırdılar. Bendensin bizdesin bizden değilsiniz dediler. Biz biliyoruz ki hep birlikte biriz, siz biliyorsunuz ki siz benim ben sizsiniz. Biz Hakkari ile birlikte Trakya, Sinop ve Hatay ile birlikte hep birlikte Türkiyeyiz.

Hakkarili vatandaşların bize söyledikleri Hakkari havasıyla suyuyla gençleriyle, eğitimiyle, sporuyla yatırımıyla ve ticareti ile anılsın. Bize bugüne kadar yaptıklarını artık yapılmasına izin vermeyeceğiz. Biliyoruz ki hedefimiz, ülkemiz, bayrağımız, dinimiz ve mezhebimiz  birdir ve bu birilerini rahatsız ediyor.  Bu rahatsız edenleri bundan sonrada rahatsız etmeye devam edeceğiz.  Bu birlik beraberliğimiz Allah verdi de sonuna kadar devam edecektir”

-Terör örgütleri ile mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz

Terör örgütleri ile mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini belirten Başkan Çalık,”15 Temmuz kanlı darbesini yaşatan FETÖ terör örgütü ile sonuna kadar mücadele gedeceğiz. PKK, DEAŞ ve tüm terör örgütleri ile adan zeye kadar bütün terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele gedeceğiz. Operasyonlar yapılacak ama gönül dünyamızda Hakkari, Şırnak olarak devam edecek.  Değerli kardeşlerim terörü sizlerle birlikte bitireceğiz.  Bir taraftan terörle mücadele diğer taraftan ise sosyal ve kalkınma devam edecektir.

Ak Parti ilk defa sosyal devlet ile tanıştırdı. 15 yıl boyunca yaptığımız politikalar da Hakkari’de neredeyiz.  Neler yaptık, Bundan sonra biz bizden neler istiyorsunuz. Hakkari ve Türkiye için ne diyorsunuz. Sizin taleplerinizi burada yerinde dinleyeceğiz.  Aynı zamanda genel bir değerlendirme yaparak Hakkari için özel talipleri sizden dinleyeceğiz”

15 Temmuz darbe girişimi yaşandığında şehit aileleri ve gazilerimize dışarıya neden çıktınız diye sorduğumuzda verdikleri en önemli cevaplardan bir tanesini sizlerle paylaşmak istiyorum. Suriye de savaş çıktığında onların geleceği bir Türkiye’si vardı. Ama böyle bir savaş çıktığında Türkiye’nin gidebileceği başka bir Türkiye’si yok. O yüzden bu vatana, bu bayrağa bu devlete bu milletimize hep birlikte sahip çıkmak zorundayız” dedi. Haber: Feyzullah Taş/İHA

calik-1-001.jpgcalik-2.jpgcalik-3.jpgcalik-4.jpg

Bu haber toplam 4133 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim