• BIST 8988.6
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Gür dönemi başladı!

Hakan Taş

Bu defa nedense il başkanlığına kimin seçileceği çok merak edildi. En uzun geceyi yaşadım ve telefonlarım hiç susmadı. Hakkari'nin yarısı uyumadı ve sonucu bekledi.

4 İSİM ANKARA'YA ÇAĞIRILDI

Partinin ilk kurucu üyesi ve iki kez il başkanlığını yapan Mehmet Ertuş, ilimizin sevilen Avukatlarından Zeydin Kaya, Genç Mühendislerimizden Serkan Akdoğan ve Ak sevdaya 16 yıldır bağlı olan Emrullah Gür mülakata alındılar. Aslında çarşamba günü açıklanacaktı ama Hakkari ertelendi.

Bu erteleme beraberinde birçok söylenti doğurdu. Adayların hepsi devre dışı bırakılacak ve atama ile yeni bir isim belirlenecek diye. Ama öyle olmadı.

ALAYI ATLI DAVET EDİLDİ

Sılehi Aşireti Kanaat önderlerinden Alayı Atlı da acilen Ankara'ya Ak Parti Genel Merkezine çağırıldı ve bu durum gündeme bomba etkisi yaptı. Bazı muhabir arkadaşlarım sosyal medyada "Atlı il başkanlığına seçildi" başlığını bile yazdılar. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alayı ATLI'yı yalnız kabul ederek 20 dakika görüştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ADAYLARLA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel merkezde adaylarımızı makamında kabul ederek bir süre görüştü. Samimi bir ortamda geçen sohbette Hakkari'nin genel durumu üzerinde fikir alışverişinde bulunulmuş. Erdoğan özellikle belediyeye atanan kayyum ve hizmetlerini sormuş.

VE SONUÇ

Dün tüm gün beş aday Ak Parti Genel Merkezinde sayın Cumhurbaşkanını beklediler. Külliye'de yabancı bir devlet adamı misafirini ağırlayan Erdoğan, gece saat 21.00 da genel merkeze geldi. Ve dört adayı birlikte kabul ederek görüştü. Önce Iğdır ve Muş içeri alındı Hakkari geç saatlere denk geldi.

VE YENİ BAŞKAN EMRULLAH GÜR

Adaylarla görüşme gerçekleştikten sonra Emrullah Gür'e karar kılındı. Saatler gece 00.30'u gösteriyordu ve ilk görüşmeyi sabaha doğru gerçekleştirdik. Yeni başkan Gür ile kısa bir söyleşi yaptık.

Heyecanlı ve gururluydu. Tek hedefimiz memeleketimize, halkımıza hizmet vermektir dedi ve kendisini bu onurlu ve zorlu göreve layık gören Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a saygı ve teşekkürlerini dile getirdi. Ak Parti'nin yeni ekibi ve gücüyle çalışacaklarını belirtti. Ve herkese teşekkürlerini iletti.

EMRULLAH GÜR KİMDİR?

1978 yılında Hakkari'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini Hakkari'de, lise öğrenimini ise Isparta Gğlistan Lisesinde tamamladı. 2001 yılında Ak Parti kurucu gençlik kolları başkanı, 2011 de merkez ilçe başkanı, 2015 te ise Ak Parti milletvekili adayı oldu.

2016 olağanüstü kongrede Ak Parti Genel Merkez MKYK yedek üyeliğine seçildi. Hakkari Girişimci İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Doğu Anadolu Genç İşadamları Federasyonu Başkan Yardımcısı, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu İl Başkanı ve Gür,Kan Güvenlik-E-S inşaatın kurucusudur. Emrullah Gür evli ve 4 çocuk babasıdır.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

Genç başkanın yükü çok ağır. Beklentiler çok fazla. Nasıl bir ekip ile yola çıkacak, yaklaşan seçimlerde başarı ölçücü ne olacak hep birlikte izleyeceğiz. Gür'e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Bu yazı toplam 7771 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim