• BIST 9645.02
  • Altın 2410.881
  • Dolar 32.5648
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Gür; “Oylar Hizmete Verilsin”

Hakan Taş

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Cüneyt EPCİM ile Ak Parti İl Başkanı Emrullah GÜR, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileriyle yemekte buluştular.

Hakkâri Evi’nde organize edilen yemekli toplantıda gündeme “BELEDİYE BORÇ BATAĞINDA” mı sorusu damgasını vurdu. 

Bu soruyu ben yönelttim. Soruyu sormamdaki neden Hakkâri ve çevresinde bazı kesimlerin EPCİM ile ilgili bir kusur bulamayınca, “Belediyeyi borç batağına sokmuş” diye yaygara kopararak propaganda yapmaya başladılar. Bazı kesimler bu borcun 900 milyon civarında olduğunu bile rahatlıkla söyleyebildiler.

Ak yürekli adam Cüneyt EPCİM, düşük ses tonu, mütevazılığı ve beyefendiliğiyle tane tane önce yaptıklarını, sonra da yapacaklarını anlattı.

GÖREVİMİZ ZOR

“Sosyal baskı ve imkânsızlıklarla zor şartlarda görev yapıyoruz. İmar ve şehircilik konusunda zor olan bölgedeyiz. Çok çalıştık ama hizmet açığımız çok. Hakkâri’de yüzde 40 oranında kaçak yapı var. Daha işin başındayız. Yeni projelerimizde Millet Bahçesi, Millet Kıraathanesi, Mir Kalesi sosyal tesisi, Gupsi Toki de sosyal tesis, üniversiteyi geliştirmek, doğalgazı her tarafa yaymak, Hakkâri kent meydanı ve otopark, Katı atık tesisi, arıtma tesisi, kadınlara ve yaşlılara yönelik projeler, kadın ve erkekler için ayrı taziye evi”…

İki saat süren toplantıda çok şey konuşuldu. En can alıcı konu ise borç meselesiydi. Belediye devir alındığında 156 milyon borç vardı. Biz bunca iş yaptık ve buna rağmen toplam borç 204 milyon dedi. Bunları belgelerle sunarak bu tartışmalara son noktayı koydu.

İl Başkanı Emrullah GÜR söz aldı ve AK Belediyecilik konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. GÜR, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hakkâri’de son iki yılda müthiş bir değişim yaşandı. Değerli başkanımız EPCİM herkesin sevgisini kazandı. Yapılan tüm bu hizmetler %20 civarındadır. 31 Mart seçimlerinde halkımız destek verirse geri kalan %80’i tamamlamış olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. İki yıl önce Hakkâri’mizde hepimiz toz ve çamur içindeydik.

Şimdi her mahalle asfalt ile tanıştı. Çocuklarımızın özlem duyduğu park ve çocuk alanları her mahallede mevcut olmakla beraber daha fazlasını da yapmayı görev saymaktayız. İlimize gelen her misafir ve bürokrat bu değişimin etkisinde kalarak kentimize büyük bir hayranlık duymaktadır.

İki yılda eğer %20 oranında planladığımız hizmetleri tamamlamış isek kim bilir 5 yılda neler yapabiliriz. Bu çerçevede tüm halkımıza ellerini vicdanlarına koyarak oylarını hizmete vermelerini istiyorum. Bugün yapılanlar aslında 30 yıl önce yapılmalıydı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ilimize ve halkımıza özel bir sempatisi vardır…”

Bu seçimler bana göre Hakkâri için kader anıdır. Herkesin gözü kulağı buradadır. AK Parti adaylarını ve çalışma prensiplerini açıkladı. Yapmak istedikleri, projeleri bellidir. Aday EPCİM, yoğun bir mesai yaparak çalmadık kapı, dokunmadık gönül bırakmadı. İlimize ve ülkemize hayırlı olması dileğiyle tüm partilere başarılar diliyoruz. Kazananların Hakkari ve Türkiye olması dileğiyle…

Bu yazı toplam 3037 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim