• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Hakkari ASP'den sınıra ziyaret!

Hakkari ASP'den sınıra ziyaret!
Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Müdürü Bildirici, beraberindekiler ile birlikte yaklaşık bir hafta önce şehit olan güvenlik korucusu İslam İrez’in ailesini ziyaret etti.

ASP İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici beraberinde Yüksekova Sosyal Hizmet Merkezi’nde görevli Aile Sosyal Destek personeli (ASDEP) ile birlikte Derecik Beldesinde şehit ailelerini ziyaret etti. ASP Müdürü Bildirici ve beraberindekiler yaklaşık bir hafta önce şehit olan güvenlik korucusu İslam İrez’in ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulunup ailenin sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlediler.

Müdür Bildirici, şehit ve gazi babası Cemil Yılmaz’ da evinde ziyaret ederek bir süre görüştü. ASDEP personeli ile birlikte Derecik beldesinde çalışma ziyaretlerinde bulunduklarını belirten Hakkari ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici,

öncelikli olarak geçen hafta şehit olan güvenlik korucusu İslam İrez’in ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulunduklarını söyledi. Müdür Bildirici, ”Şehit Şero Şirin’in ailesini ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Ekrem Çetinkaya’yı makamında ziyaret ettik.

Derecikte yaşayan dezavantajlı durumdaki ailelerimizin sorunlarını istişare ettik. Çok verimli bir görüşme oldu. Derecikte ikamet eden sosyal yoksunluk içindeki ailelerimizi ziyaret edip sorun ve sıkıntılarını dinledik. Sorunlarının çözümü noktasında kendilerine yardımcı olacağımızı söyledik” şeklinde konuştu.

Şehit babası Cemil Yılmaz’da Müdür Bildirici’ye Derecik beldesine ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek şehit ve gazi ailelerinin sorun ve sıkıntılarını dinlemek için evlerimizde bizleri ziyaret etmeleri, fakir ve fukara ailelerine misafir olmaları bizleri ziyadesiyle sevindirdi.

Allah devletimize zeval vermesin” diyerek misafirlere teşekkür etti.

Sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen ev ziyaretlerinden sonra İl Müdürü Bildirici ve ASDEP ekibi akşam saatlerinde beldeden ayrıldılar. Haber: Feyzullah Taş/

asp-derecik-m.jpgasp-derecik-1.jpg
 

Bu haber toplam 2575 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim