• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

Hakkari Barosu Başkanlığı İsrail vahşetini kınadı

Hakkari Barosu Başkanlığı İsrail vahşetini kınadı
Hakkari Barosu Başkanlığı İsrail vahşetini düzenlediği basın açıklaması ile kınadı.

Adliye binası önünde toplanan Hakkari Barosu Başkanlığı avukatları burada basın açıklaması düzenlediler. Basın açıklamasını okuyan Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, işgalci İsrail kurulduğu günden bugüne kadar pervazsız bir şekilde Filistin halkının toprağını işgal etmekte ve Kudüs’e haksız bir şekilde  saldırılar düzenlemektedir dedi.

Kaya,” En son dün ABD başkanlığının Kudüs şehrine ABD’nin büyük elçiliğinin taşımasıyla bu işgal girişimine açık bir şekilde İsrail’in yanında yer almıştır.

ABD’nin büyük elçiliğini Kudüs’e taşımasından cesaret alan işgalci İsrail dün daha önce yaptığından daha fazla işgaline devam ederek vahşetlerine bir vahşet daha ekleyerek Kudüs halkına sivillere, kadın ve çocuklara mahsum insanlara bombalar yağdırarak gerçek kurşunlar sıkarak 59 Filistinli kardeşimizi şehit etmiştir.  2 bin 800 civarında kardeşimiz ise yaralanmıştır.

Biz öncelikle rahmete giden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Yarılılara da acil şifalar diliyoruz. İsrail bu vahşete devam ederken peki medeni dünya dediğimiz batı ne yapıyordu. 

Geçtiğimiz haftalarda demokrasi ve özgürlüklerin beşiği dediğimiz Fransa’da kendisine aydın ve gerçekte cahil olduğu ortaya çıkan bir gurup insan bir araya gelerek sözde kendilerini aydın takdim ederek Kuran-ı Kerime dil uzatmışlardır.

Güya Kuran-ı Kerimin içinde bazı ayetlerin çıkartılması gerektiği ve bu şekilde Kuran-ı Kerim’in tahrip edilmesi gerektiğini beyan etmişlerdir. Biz bu beyana açık bir şekilde ihtiraz ediyoruz ve onların cahil olduğunu beyan ediyoruz. 

Bu insanların cahil olduğunu bütün dünyaya ilan ediyoruz. Bizde Kuran-ı Kerimin değişmeyeceğini kıyamete kadar kalacağını söylüyoruz. Bunu dile getiren insanlar iki yüzlüdür. 

Çünkü İsrail vahşeti devam ederken ses çıkartmayan Avrupa kutsal kitabımıza bu şekilde dil uzatıyor. Kudüs bizim için vaaz geçilmez bir şehirdir.  İsrail’in vahşetini red ediyor ve dünkü vahşeti lanetliyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

avukatlar-001.jpg

 

 

 

Bu haber toplam 3495 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim