• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 27 °C

Hakkari belediye spor

Murat Taş

Hakkari Amatör Ligi bu hafta oynanacak 2.yarı müsabakalarıyla start alacak. Bundan böyle her hafta amatör ligimizde mücadele eden takımlarımızın durumunu ele alacağız. Bu hafta ilk olarak Hakkari belediye sporla yazımıza başlayacağım.

Hakkari Belediye spor her sezon olduğu gibi bu sezonda lige şampiyonluk parolasıyla yola çıktı. Belediye spor kadrosunda genç ve yetenekli futbolcularla ve ayrıca yıllardır beraber oynamanın verdiği avantajlarla ilk yarıyı na mağlup ve lider olarak tamamladı. Belediye spor 2. Yarıda kadrosuna yıllarca ilimizde ve il dışında profesyonel futbol geçmişi olan Mikail kaptanı da katarak 2. Yarıda liderliğini devam ettirip şampiyon olmak istiyor. Bana göre 1. yarı oynadıklarıfutbolu devam ettirebilirseler şampiyonlukları kaçınılmaz olur.

Belediye spor şu an takım yada futbolcu konusunda pek bir sıkıntıları yok gibi tek dertleri ve sıkıntıları yönetimlerinin kendilerine gereken desteği vermeyişi.

Yönetimin bu konuda desteklerini vermeyişi yüzünden maalesef futbolcuların bu kadar istekli ve güzel oyunları hatta şampiyonlukları heba olabilir. Bu futbolcular her hangi bir ücret karşılığı oynamıyor hatta yaptıkları masrafları dahi bile kendi kendilerine karşılamaktadırlar. Yarın baraj maçını kazansalar bile buşekilde her hangi bir destek olmadan Bölgesel amatör ligine katılmayabilir katılsalar bile ligi tamamlayamayabilirler. Çünkü Bölgesel amatör ligi yerel amatör ligimize benzemiyor. İyi bir bütçe ve deneyimli bir yönetim ister.

 Burada sayın Belediye başkanına Belediye çalışanlarına ve yönetime büyük bir görev düşüyor. Bu gençlerimize sahip çıkmaları gerek, onlara gereken desteği vermelidir. Teknik heyetin ve futbolcuların emekleri boşa gitmesin, sonuçta burada oynayan gençlerin tek istekleri futbol oynamak ve oynayacakları futbolla ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. İlimizin sportif faaliyetler bakımından tek eğlenceleri futboldur.

Belediye spora verilecek destek ve desteklerle başta Belediye başkanı ve çalışanlarıkazanacağı gibi Belediye spor futbol takımı oyuncuları kazanacak ve ilimiz futbol konusunda daha iyi yerlere gelebilecektiR. Ben inanıyorum ki Sayın Belediye başkanımız bu konuya el atıp futbol takımına gereken desteği verecektir. Belediye başkanı ve yönetiminin kulübüne sahip çıkması ümidiyle bir sonraki yazımıza kadar esen kalın.

 

Bu yazı toplam 4352 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 10
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim