• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari belediyesi ilk muhtar toplantısını yaptı

Hakkari belediyesi ilk muhtar toplantısını yaptı
Hakkari Belediye Başkanlığı 15 mahalle muhtarının katılımı ile ilin sorun ve sıkıntılarının ele alındığı ilk toplantısını yaptı.

Belediye konferans salonunda düzenlen toplantıda Belediye Eş başkanları Cihan Karaman, Hümerya Armut,  Başkan Yardımcısı Mikail Erdal, birim müdürleri  15 mahalle muhtarlarını kapıda şeker ve kolonya ikram ederek karşıladı.

Eş başkanı Cihan Karaman, Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, tespit ettikleri sorunları hep birlikte gidereceklerini söyledi.  Muhtarları tek tek dinleyip mahalle sorunlarını not alan Eş başkanlar bu sorunları hep birlikte çözmeye çalışacaklarını belirtti.

Belediye başkanlığı koltuğuna oturduğundan itibaren siyasi kimliğini bir tarafa bırakıp hizmet ettiğini belirten Başkan Karaman, valilik ve diğer kurumlarında belediye çalışmalarına destek vermesini istedi.

İçme suyu, kanalizasyon ve onarılması gereken yolların yapılması içinde ellerinde geleni yatıklarını anlatan Başkan Karaman, halkın desteği ile var olan tüm sorunları kademeli olarak üstesinde gelmeye çalışacaklarını ifade etti.

Muhtarların sorduğu bazı soruları ilgili birim müdürleri de cevaplandırarak var olan sorunlara çözüm bulunmaya çalışıldı. Samimi bir şekilde mahallelerinin içinde bulunduğu sorun ve sıkıntıları dile getirdiklerini belirten muhtarlar toplantının verimli geçtiğini söylediler.

Karşıyaka Mahallesi Pirodan semti, Gazi Mahallesi Gopsi mevkiinde güvenlik gerekçesi ile kapatılan mahalle yolların açılması için isteyen mahalle muhtarları Başkan Karaman’dan bu konuyu valilik ve emniyet yetkilileri ile görüşüp mahalle sakinlerinin mağduriyetini giderilmesini istediler.

15 günde bir veya ayda bir muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerin sorun ve sıkıntılarını ele alacaklarını anlatan Başkan Karaman, halkın desteğini de arkalarına alarak var olan sorunların üstesinde gelmeye çalışacaklarını söyledi.

İkramların yapıldığı ve 4 saat süren toplantıda memnun ayrılan muhtarlar bu verimli toplantından dolayı belediye yönetimine teşekkür ettiler.

Toplantı sonunda Eş başkanlar mahalle muhtarlarını kapıda karşılayarak uğurladı. Haber: Feyzullah Taş

01-235.jpg02-188.jpg03-136.jpg04-075.jpg05-050.jpg06-051.jpg

 

Bu haber toplam 2738 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim