• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Hakkari belediyesinde bir ilk yaşandı

Hakkari belediyesinde bir ilk yaşandı
Hakkari Belediyesinde ilk defa kurulan “Beyaz Masa Çözüm Merkezi” Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık tarafından hizmete açıldı.

Hakkari Belediye hizmet binası girişinde kurulan “Beyaz Masa Çözüm Merkezi” açılış törenine İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Süreyya Doğan, Belediye Başkan Yardımcısı Hamit Zibek katıldı.

Vali İdris Akbıyık, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Süreyya Doğan tarafından “Beyaz Masa Çözüm Merkezi”nin açılışı yapıldı.

Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Akbıyık, Belediye Başkanlığımız ana hizmet binasında kurulan Beyaz Masa Çözüm Merkezi, vatandaşlara daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için ''Siz anlatın, Biz çözelim'' sloganıyla bugün itibariyle hizmet vermeye başlamıştır dedi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


Vali Akbıyık,”Beyaz Masa birimimiz,  Beyaz Masa çözüm masası ve çözüm birimleri olarak hizmet verecek. Çözüm masası, Beyaz Masaya bizzat başvuran kişi veya kurumlarla ilgilenecek ve onları taleplerini çözüm birimlerine yönlendirerek başvurularına anında çözüm üretmek için hizmet verecek.

Belediyemize gelen vatandaşların uğrayacakları ilk adres olan Beyaz Masa, güler yüzlü ve özverili bir hizmet anlayışı ile başta yaşlılarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımıza hizmet verecek.

Vatandaş memnuniyetinin esas alındığı bu hizmetimizde, gelen istek ve önerilere acil çözümler bularak vatandaşlarımızın memnuniyetini hedefliyoruz.

Vatandaşımız istek ve şikâyetlerini 0438 211 65 77 nolu hattan veya buraya yerinde başvurarak iletebilecekler.Tabi bunun yanında birde 0552 438 30 30 numaralı bir WhatsApp ihbar hattımız var.Bunların tümü Belediyemizin vatandaşla arasında iyi bir iletişim hizmet kanalı oluşturuyor. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Daha sonra Vali Akbıyık, “Beyaz Masa Çözüm Merkezi” görevli personelinde vatandaşların istek ve temennileri hakkına bilgi aldı.

“Beyaz Masa Çözüm Merkezi” merkezine gelen bazı vatandaşlar ise, sorunlarını ilgili görevlilere anlattılar. Görevliler ise sorunlarını hemen çözülmesi için ilgili birimleri aktararak en kısa sürede sonuçlandırılacağını söylediler. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-beyaz-masa-1.jpg

 

Bu haber toplam 4257 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim