• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

Hakkari Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunu gözlüyor

Hakkari Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yolunu gözlüyor
Hakkarili vatandaşlar, 23 Aralık'ta kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan Hakkari’nin il kalması müjdesini bekliyor.

Hakkarili vatandaşlar, 23 Aralık’ta yapılacak olan AK Parti İl Başkanlığı 6. Olağan Kongresi için kente gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunu gözlüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başları üstünde yeri olduğunu ve en güzel şekilde ağırlayacaklarını ifade eden vatandaşlar, Hakkari’nin il kalması için de müjde beklediklerini söylediler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’ye gelmesinin kendilerini onurlandıracağını kaydeden esnaflardan Fevzi İrdem, “Cumhurbaşkanımızın Hakkari’yi ziyaret etmesi, Hakkari halkını onurlandıracaktır. Yalnız Hakkari halkının Cumhurbaşkanımızdan beklentisi, il statüsünün kesinlikle korunmasıdır.

İki yıldır Hakkari’nin ilden ilçeye dönüştürülmesi mesajı Hakkari’de ciddi sermaye kaybına sebep olmuştur. Ciddi sıcak para Hakkari’den başka yerlere gitmiştir.

Cumhurbaşkanımızın Hakkari il statüsünün devam edeceği mesajı vermesini bekliyoruz. Bu da Hakkari’nin gelişmesi için önemli bir mesaj olacaktır” dedi.



H. İbrahim Aşan isimli esnaf ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’ye teşriflerinin kendileri için bir gurur olduğunu söyledi. Aşan, “Cumhurbaşkanımızın gelmesi bizi onurlandıracaktır.

Tabi ki bizim de beklentilerimiz var. Bunu Cumhurbaşkanımıza bizzat kendimiz ileteceğiz. Hakkari’ye yılda iki defa gelmesini istiyoruz. Her gelişinde Hakkari’nin değiştiğini görüyoruz” diye konuştu.

Hasan Öztunç isimli vatandaş da Hakkari halkı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı dört gözle beklediklerini belirterek, en güzel şekilde karşılayacaklarını söyledi.

Öztunç, “Cumhurbaşkanın gelişi Hakkari için güzel olacak ve beraberinde refah getirecektir. Hakkari’yi cennet yapacak. Bizim de beklentilerimiz var. Sevgi ve saygıyla kendisini bekliyoruz. Hakkari halkı Cumhurbaşkanından müjde bekliyor” ifadelerini kullandı.

Necman Adıyaman isimli vatandaş ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Hakkari’ye gelecek olmasının kendilerini çok sevindirdiğini ve mutlu ettiğini söyleyerek, “Beklentimiz, Hakkari’nin il olarak kalmasıdır. Onun dışında da belediye başkanı ve valimiz yeterince hizmet yapıyorlar.

Biz Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz, devletimize bağlı insanlarız. Başımız gözümüzün üstünde yeri var. Şimdiden hoş geldi sefa verdi diyoruz” şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş/özel haber

esnaf-roportaj-m.jpg
 

Bu haber toplam 5844 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim