• BIST 8718.11
  • Altın 2247.195
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1971
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Hakkâri derbisinde kazanan Zapspor

Murat Taş

Hakkâri derbisi olarak bilinen Hakkâri Zapspor-Hakkari spor takımları arasında oynan maçta rakibini 2-0 yenen Hakkari Zapspor oldu. Zapspor bu galibiyetle şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj elde etti.

Müsabakaya ilgi büyüktü, Hakkârilisporseverler yanı sıra Hakkâri protokolü de Hakkârili sporseverlerle beraber müsabakayı tribünlerde seyrettiler.

İl Alay komutanı, İl Emniyet müdürü, Cumhuriyet Başsavcısı, Adalet komisyonu başkanı,1. Ve 2. Ağır ceza mahkemeleri başkanları, Hakkâri Barosu yönetiminden Avukatlar maçı tribünlerde Hakkârili sporseverlerle beraber müsabakayı seyretmeleri Hakkâri sporseverler tarafından büyük bir memnuniyetle karşıladılar.

Müsabaka güzel bir havada geçti her iki takımımızda Hakkâri spora yakışır bir mücadele örneği gösterdiler.

Zapspor geçen sezon Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden sporcularla lige katılarak hedeflerinin tekrar Bölgesel Amatör Ligine yükselmekti.

Hakkari Zapspor haklı bir galibiyet elde etti, büyük bir sürpriz olmasa, çünkü ligin ikinci yarısında rakibiyle bir maç daha oynayacak şayet Hakkari spor şampiyon olursa Baraj maçı için takviye yapması şart.

Hakkarispor iyi bir mücadele örneği gösterdi. Takımda cezalı sporcularında etkisi oldu. Buna rağmen gösterdikleri azim ve mücadele takdire şayandır. Her iki takımımızı da kutlarım.

Müsabakanın hakemleri çok güzel bir maç yöneterek herkesten tam puan aldı. Hakkâri’de ilk kez uygulanan kulaklık sistemi ayrı bir güzellikti.

Haftanın diğer müsabakaları da güzel bir havada geçti. Hakkâri Belediye spor 2-0 geriden gelerek rakibi Colemerg sporla 2-2 berabere kaldı.

İlçe takımımız Çukurca Adnan Bahat Lisesi rakibi Merzansporu farklı yenerek, ilk galibiyetini alarak ilçeye 3 puanla dönmemin mutluluğunu yaşadı.

Sümbülspor ile Hakkarigücü arasındaki mücadelede seyir sevki yüksek maçlardan biriydi.

Her iki takımımızda güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Sümbülspor rakibini 4-2 yenerek haftayı 3 puanla kapatan takımlardan oldu.

Hakkâri Amatör Ligi güzel bir sezon geçiriyor. İlimize, Bölgemize ve Ülkemize yakışan bir sezon geçiriyoruz, emeği geçen herkese de buradan teşekkür ediyorum.

Şunu da belirtmek isterim, Hakkâri gençlik Hizmetleri İl müdürlüğü personeli Merzan Şehir stadında görevli olan personellerinin amatör ligimize katılan takımlarımıza,

Hakkarispor severlere kapılarını açan onlara her türlü imkânı sağlayan, soğuk havada çay kahve ikram eden, hatta ekmeğini paylaşan başta tesis amiri, İbrahimŞimşek, Ömer Çatal ve tüm personellerine Hakkari spor Camiası adına teşekkür ederim.

skor-1.jpg4-14.jpg

manset-10.jpg

Bu yazı toplam 4438 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim