• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari Devlet Hastanesine Erişilebilirlik belgesi verildi

Hakkari Devlet Hastanesine Erişilebilirlik belgesi verildi
Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürlüğü tarafından Hakkari Devlet Hastanesine Erişilebilirlik belgesi verildi.

Başhekimlikte düzenlenen programa, İl Sağlık Müdürü Dr. Hamdullah Kara, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürü Salih Kaya, Kamu Hastaneleri Birliği Başkanı Dr. Sema Gölbaşı, Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Kara, Hastane Müdürü Necdet Demir ve Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Mustafa Yoldaş katıldı.

Aile,  Çalışma ve Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürü Salih Kaya, tüm kurum ve kuruluşları ile özel kuruluşlar tarafından yapılacak erişilebilirlik çalışmalarının planlı ve standartlara uygun bir şekilde yürütülebilmesi, uygulamalara hız verilmesi, bu alanda fiziksel, dijital ve zihinsel dönüşümün sağlanması ve erişilebilirlik kültürünün oluşturulması için sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından “2020 Erişilebilirlik Yılı” ilan edilmiştir dedi.

Kaya," Bu amaçla Hakkari’de de engelli bireylerin sosyal hayata aktif bir şekilde katılımlarını sağlayacak düzenlemeler yapan, Engelli vatandaşların rahatça ulaşımını sağlayacak şekilde yerleşke girişleri, otoparkları, engelli rampaları, kapıları, koridorları ve asansörleri engelli vatandaşların kullanımına uygun hale getirdik ve  “Erişilebilirlik Belgesi” verdik" dedi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Kara ise, bu pandemi ve yoğunluk döneminde  Aile,  Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından verilen bu belgenin kurum çalışanları olarak bizleri son derece memnun etmiştir. B amaçla kurum müdürüne teşekkür ediyorum dedi.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın talimatları ile Aile,  Çalışma ve Sosyal Hizmetler Hakkari İl Müdürü Salih Kaya tarafından Devlet Hastanesini Başhekimi Uz. Dr. Hüseyin Kara’ya Erişilebilirlik belgesi takdim edildi. Haber: Feyzullah Taş

img_5859-001.jpgimg_5863.jpg

Bu haber toplam 2635 defa okunmuştur
  • Yorumlar 7
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim