19 Mayıs 2012 Cumartesi
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Hakkari Haber Tv Yunanistan’da
04 Eylül 2011 Pazar 20:00

Hakkari Haber Tv Yunanistan’da

Türkiye ve İran’ın PKK kamplarının bulunduğu Kandile yönelik başlattığı operasyonlar birçok yabancı ülkede bulunan Kürtler tarafından da çok yakınan takip ediliyor.

Yunanistan ve iki ayrı ülkede bulunan Kürt kardeşleri ile bir araya gelen Hakkari Haber TV ekibi çektiği görüntülerle çok yakında karşınızda olacak. Televizyon başında ayrılmayarak Türkiye’de olup bitenleri büyük bir endişe içersinde takip eden vatandaşlar Türkiye Başbakanı Recep Erdoğan’ın ateşle oynadığını belirttiler.

aile-normal1.jpg

 

Kürtler,” Kürtlerin savaştan yana değil barıştan yana olmasına rağmen Türkiye başlattığı operasyonlarla Kürt çocuklarını öldürmeye devam ediyor. Bütün dünya da bunu yakınan takip ediyor. Türkiye başbakanı isterse bu kanı hemen durdurabilir. Ancak kanla beslenenler olduğu için buna izin verilmiyor. Başbakan eğer kanın durmasını isterse bu kanı bir saat içersinde durdurabilir. Türkiye de olup bitenler bizleri derinden üzüyor. Kardeş kardeşi vuruyor. Askerde Kürt, Gerillada Kürt, başbakan bunu görmüyor mu? Türk Kürt kardeştir. Ancak birileri kanla besleniyor ve kardeşi kardeşe kıldırtıyor. PKK’nin üst düzey komutanları açıklama yaptı. Silah bırakmaya hazırız dediler. Ancak Türkiye yine birilerinin oyununa gelerek bu sese kulak vermedi. Anneler canlı kalkan olup Çukurca (Çeli) ye yürüdü. Amaçları sadece kanın durması idi. Ancak açılan ateş sonucu bir barış elçisi gençliğin baharında iken kalbinden vurularak öldürüldü. Erdoğan bunun hesabını bile sormadı. İran karadan Türkiye ise havada gerilla kamplarını vuruyor. Hadi diyelim kandili elden gitti. Ya Türkiye’de milyonlarca Kürt var. Buna ne yapacaklar, biri yaşamını yitirir yerine 20 kişi geçiyor. Tek isteğimiz kardeş kanının biran önce son bulmasıdır” şeklinde konuştular.

 

aile-normal2.jpg

HAKKARİ HABER TV EKİBİNE SICAK KARŞILAMA

 Hakkari Haber TV ailesi Yunanistan’da çok sıcak bir şekilde karşılandı. Ülkede ekonomik kriz olmasına rağmen Hakkari adını duyan Kürtler ekibimizi misafir etmek için adeta birbirleri ile yarıştılar. Genç kızlar ekibimize sarılarak Hakkari halkına selam gönderip Kürtlerin gün geçtikçe çoğaldığını ve öldürülmekle bitirilemeyeceği mesajını verdiler.

 

 aile-normal3.jpg

EKİBİMİZ KUZEY IRAK’DA

Hakkari Haber TV ekibi günlük Yunanistan ziyaretinden sonra Kuzey Irak’a geçti. Buradaki izlenimler ise çok yakında yayınlanacaktır.

aile-normal4.jpg

 

Bu haber toplam 3591 defa okunmuştur
YORUMLAR
dayan
burak
kazasız belasız dönersiniz inşallah..
08 Eylül 2011 Perşembe 15:11
qerek yok
burak dayan
inşalah kazasız belasız dönersiniz..haberleriniz çook qüzel qerçrkten sizinle qurur duyoyoruz Savaş seni çook özledim kardeşim..ayrıca hakkarinin en qüzel haberlerini sizler veriyorsnz yücel timur ve çetin abi de dahil....BuRaK DaYaN..:)
08 Eylül 2011 Perşembe 15:05
..........
........
gidin oraya yerleşin bi farkınız yok zaten yunanlılarlaaa
06 Eylül 2011 Salı 16:08
ÜYE İŞLEMLERİ
Birçok Kişinin Yapamadığını Onlar Yaptı
YAZARLAR