• BIST 9079.97
  • Altın 2308.788
  • Dolar 32.311
  • Euro 35.0346
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari Haber Tv’ye başarı ödülü verildi

Hakkari Haber Tv’ye başarı ödülü verildi
Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kültür ve Sanat Merkezi Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen tiyatro programı etkinliğinde Hakkari Haber TV’ye başarılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Belediye Kültür Merkezi Onuncu Köy Tiyatro Topluluğu tarafından hazırlanan Anton Çehov uyarlayan Neil Simon’ un “Sevgili Doktor “ adlı tiyatro oyunu Atatürk Kültür Merkezinde sergilendi.

Oyunu Hakkari Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karman, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tekin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç, Karadeniz bölgesinden Hakkari’yi tanıtmak amacıyla gelen gazeteciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Oyuncuların 3 skeç performansı sergilediği “Sevgili Doktor “ adlı tiyatro oyunu izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

Oyun sonunda 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü dolayısıyla festivalde okullar  ve özel tiyatro ekipleri arasında başlatılan skeç yarışmasında derece giren ekiplere Vali Yardımcısı Mehmet Nurullah Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tahir Tekin, İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu tarafından ödülleri verildi.

Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Kültür ve Sanat Merkezi Müdürlüğü Kültürel ve Sanatsal tüm etkinliklerde kendilerini yalnız bırakmayan Hakkari Haber TV sahibi Gazeteci Feyzullah Taş’ı ödüle layık gördü.

Gazeteci Taş'ın ödülünü Hakkari Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç takdim etti. 

 Kültürel ve Sanatsal tüm etkinliklerde ödüle layık görünün Hakkariobjektif haberin ödülü ise Mehmet Özkan'a verildi. Program hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 3763 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim