• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari Habertv’den Okuyucularına

Hakkari Habertv’den Okuyucularına
Hakkarihabertv.com’un ve çalışanlarının zarar görmesini istemiyorsanız lütfen attığınız yorumlara dikkat edin. Önce düşünün sonra yorumlarınızı yazınız. Bu konuda sizlerin desteğini bekliyoruz.

 

Bakın Hakkarihabertv.com hiç kimsenin etkisi altında kalmadan objektif bir şekilde yayın hayatını sürdürüyor. Durum böyle iken tıklanma sayısı da her geçen gün artmaktadır. Tıklanma sayısı arttıkça anlaşmalı olduğumuz ilgili firmayada trafik aşımı ücreti ödemekteyiz. Hakkarihabertv’nin istatistiklerine baktığımızda Türkiye ve dünyada günlük olarak 22 milyonun üzerinde kişi siteyi ziyaret etmektedir. Bu rakam her geçen gün daha da artmaktadır.

 

OKUYUCULARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ

Hakkari’den dünyaya açılan tek pencere olan Hakkarihabertv.com kafasına dipçikle ezilen Seyfi Turan, Kolu kırılan Cüneyit Ertuş, annesi ile birlikte yerde sürüklenen Habip Kurt ve birçok önemli habere imza atmasına rağmen bazı çevreler tarafından gelen yorumlar yüzünden Hakkarihabertv.com’un muhabirleri bir takım tepkilere maruz kalmakta ve hatta bazı çevreler tarafından da tehdit bile edilmektedir. Okuyucunun attığı yorumlardan rahatsız olan ve bazı siyasi parti ile isimleri yorumda geçen vatandaşlarımızdan bu aksaklıktan dolayı özür diliyoruz. Bundan böyle atılan her yorum dikkatli bir şekilde gözden geçirildikten sonra yayına verilecektir.

 

Bakın Editör Notu bölümünde “Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır” denilmesine rağmen yorumlar atılmaya devam edilmektedir. Okuyucularımızdan ricamız yazdıkları her yorumu ne bizi nede habere konu olan kişilerin zan altında kalmayacak şekilde yazmalarıdır.

 

 HAKKARİ’DE GEZETECİLİK ZOR MESLEK

Dağların kenti Hakkari’de görev yapan gazetecilerin zor şartlar altında görev yaptığı herkes tarafından bilinmektedir. Haber yapan meslektaşlarımız zan altında kalmamak için büyük bir hassasiyet göstermektedirler. Bakın yazdığımız bazı haberin kanıtı açıkça ortada olmasına rağmen bazı çevreler tarafından rahatsız ediliyoruz. Şunu belirtmek isteriz ki böyle yaparsanız Hakkari’de çalışacak gazeteci bulamazsınız. Bakın diğer illerde gazeteciler hür bir şekilde görevlerini icra ediyor. Hiç kimse yazılan bir haberden dolayı kendisini yargılamıyor ve tehdit etmiyor. Bazı gazetecilerin bu yörede yaptığı fedakarlığın ise göz önünde bulundurulmasını ve halkın taktirine bırakılmasını istiyoruz. Hakkari ise farklı bir konumda olduğu için gazeteciler iki ateş arasında kalıyor. Her iki tarafa dokunan haberler yazdığınızda sonunun ne olacağını siz düşünün takdir sizindir..? sizden tek ricamız attığınız her yoruma dikkat edin…

 

Bu haber toplam 4376 defa okunmuştur
  • Yorumlar 19
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim