• BIST 9548.09
  • Altın 2497.112
  • Dolar 32.491
  • Euro 34.543
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 19 °C

Hakkari İyi Parti istişare toplantısı yaptı

Hakkari İyi Parti istişare toplantısı yaptı
Hakkari İyi Parti İl Teşkilatı Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür Merkezinde il, ilçe teşkilatları istişare ve üye katılım toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Yorulmaz’ın göreve başlamasıyla birlikte son 6 ayda üye sayısını üç kat arttıran İyi Parti Hakkari İl Teşkilatı Yüksekova ilçesinde toplandı.  Toplantı nedeniyle ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Burada İl, ilçe teşkilatları ve parti üyeleri ile bir araya gelen Başkan Yaşar Yorulmaz, Hakkari il genelinde üye sayılarını arttırdıklarını belirterek, İyi Partinin Türkiye’de her gün daha çok büyüdüğünü ve iktidara yürüdüğünü söyledi.

Başkan Yorulmaz,” Yüksekova Selahattin Eyyubi Kültür Merkezinde il, ilçe teşkilatları istişare ve üye katılım toplantısı yaptık. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum.  İyi Partinin kısa sürede Türkiye’de iğime kazanmıştır.

Milletimizin, adaletten yoksun, devlet gücüyle hareket eden siyasi hegemonyaları değiştirme gücü var. Bu güçle milletimiz, demokrasiden sapmadan, Türkiye’nin önünü açmaya karar vermiştir.

Milletimiz, kararmakta olan ufkumuzu, “İyilik Güneşi” ile aydınlatarak ileriye bakmaya azimlidir. Milletimiz, yeni bir siyasal hareketle, yeni bir iktidarla, güçlü bir Türkiye yoluna devam etmek niyetini açıkça beyan etmektedir.

Partimiz, milletimizin bu beyanına kayıtsız kalmayan kurucularımızın aldığı tarihi sorumlulukla kurulmuştur.

Özgür, güvenli, hukukun üstünlüğünü ön planda tutan, komşuları ile barış içerisinde, istikrarlı ve öngörülebilir bir ekonomiye sahip, uluslararası platformda saygın, milleti ile barışık, ülkesi için sorumluluk alan bireylerden oluşan ve geleceğine umutla bakan eşit fırsatlar ülkesi bir Türkiye hayali ile yol çıktık” dedi.

İstişare toplantısının ardından Başkan Yorulmaz, il, ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Yorulmaz, ayrıca toplantı boyunca yoğun güvenlik önlemleri alan güvenlik güçlerine ise bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

untitled-1-008.jpg3-291.jpg2-378.jpg1-327.jpg

Bu haber toplam 2741 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim