• BIST 9079.97
  • Altın 2324.29
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.938
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Hakkari kara kovan balı tam not aldı

Hakkari kara kovan balı tam not aldı
Hakkari’nin Otluca köyü Dereboyu Mahallesi’nde doğal ortamda yetiştirilen ve hiçbir katkı maddesi taşımayan kara kovan kısa sürede tüketildi.

Hakkari’nin Otluca ve 3 bin 500 rakımlı Berçelan yaylasının yüksek rakımlı yaylalarında üretilen hakiki karakovan balı aroması ve yoğunluğu nedeniyle son derece kaliteli doğal bir bal olması nedeniyle vatandaşlardan tam not aldı.

Kısa sürede adeta kapışılan kara kovan balının iki hafta içersinde tamamen tüketilmesi bekleniyor. Hakiki kara kovan balından almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamalarına tavsiye ediyoruz.

Doğal Organik Karakovan balı yanık tedavisinde, grip, ülser, boğaz ve göz enfeksiyonlarında çok etkili olduğu klinik deneylerle kendini kanıtladı.

Hakkari hakiki kara kovan balının faydaları: Sabahleyin aç karnına yenilecek doğal kara kovan balı vücuttaki antioksidan seviyesini yükselterek kansere ve damar hastalıklarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır.

İştah açıcı ve zindelik vericidir, Kabızlık ve şişmanlıkta birebir tercih edilir, Balgam söktürür, Göze faydalıdır. Antibakteriyel özelliğinden dolayı iyi bir koruyucudur. Varise faydalıdır, Karaciğer ve göğsü temizler.

İshali durdurur, Kolesterolü düşürür, Mide ülseri bağırsak hastalıklarında tedavi edicidir, Metabolizmada bozulan dengeleri kurar , Nezle ve girip hastalığında tedavi edicidir, Öksürük giderici, Astım hastalığını tedavi eder, Sinir sistemini rahatlatır.

Prostadı önler,Sedef hastalığını tedavi eder, Saç dökülmesini önler , Sarılık, hepatit B,C, hastalıklarında tedavi edicidir, Sporcularda enerji artırır, doping etkisi yapar, Cinsel gücünü artırır, Vücudun halsizliğini giderir, Yumurtalıları tedavi eder, Mideye kuvvet verir, Kansızlığı giderir, Damarları açar, Ağrı dindiricidir.

İdrar söktürür, Cildi güzelleştirir,saçları besler. Analiz edilmiş ve tam not alan Hakkari’nin hakiki karakovan balını almak isteyenler (0542 520 5502) telefonladan bal üreticisi Nazım Çiftçi’ye ulaşabilirler.

Soğuk kış günlerinde hasta olmamak için evinizde hakiki bal eksik etmeyin. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 15551 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim