• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari Kaya Balcılık hizmete açıldı!

Hakkari Kaya Balcılık hizmete açıldı!
​Hakkari’de Çevre Yolu 23 Nisan ilköğretim Okulu karşısında hizmet veren “Kaya Balcılık” adı altındaki işyeri hizmete girdi.

Hakiki karakovan bal, Şemdinli bal, mara bal, petekbal , yabani bal ve değişik şifalı bitkilerin bulunduğu işyeri yeni yıla sayılı günler hizmete girmesi yöre halkını sevindirdi.

Kaya Balcılık adlı işyeri sahibi Ziya Kaya, alışveriş yapan müşterilerine uygun fiyatlar ve avantajlı indirimlerle hizmet verecekleri müjdesini verdi.

Yöre halkının hizmetin en iyisi ve kalitelisine layık olduğunu belirten işyeri sahibi Kaya, yeni işyerlerine herkesi beklediklerini söyledi.

Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo hizmeti de verdiklerini ifade eden Kaya,  işyerlerinde hakiki karakovan bal, Şemdinli bal, mara bal, petekbal , yabani bal ve değişik şifalı bitkilerin bulunduğunu belirtti.

Oldukça hijyenik olan işyerinde her türlü şifa ve sağlıklı ürünleri, kilo alıcı, kilo aldırıcı ve diğer her tülü sağlık ürünlerini bulabilirsiniz.

Hiçbir yerde bulunmayan ve herkesin özlemini çektiği karakovan balı, Şemdinli bal, mara bal, petek bal , yabani bal ve her türlü süzme balın bulunduğu “Kaya Balcılıkta” ceviz reçeli, ceviz içi, polen, kavut, Ahmed’i çay ve kuru üzüm çeşitlerini de bulabilirsiniz.

İşyeri sahibi Kaya,” Müşterilerimiz iş yerimizde karakovan balı, Şemdinli bal, mara bal, petek bal ,yabani bal ve her türlü süzme balın bulunduğu “Kaya Balcılıkta” ceviz reçeli, ceviz içi, polen, kavut, Ahmed’i çay ve kuru üzüm çeşitlerini indirimli fiyattan alabilirler. Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde üretilen her türlü hakiki bal bulunuyor” dedi.

Kısa sürede adeta kapışılan kara kovan, Şemdinli bal, mara bal, petek bal , yabani balının iki hafta içersinde tamamen tüketilmesi  bekleniyor. Hakiki kara kovan balından almak isteyenlerin bu fırsatı kaçırmamalarına tavsiye ediyoruz.

Doğal Organik Karakovan balı Şemdinli balı, mara balı, petek balı , yabani balının yanık tedavisinde, grip, ülser, boğaz ve göz enfeksiyonlarında çok etkili olduğu klinik deneylerle kendini kanıtladı.

Arı ve Propolis’in Faydaları.Sabahleyin aç karnına yenilecek doğal kara kovan balı vücuttaki antioksidan seviyesini yükselterek kansere ve damar hastalıklarına karşı önemli bir koruma sağlamaktadır.


galeri.jpg


İştah açıcı ve zindelik vericidir, Kabızlık ve şişmanlıkta birebir tercih edilir, Balgam söktürür, Göze faydalıdır. Antibakteriyel özelliğinden dolayı iyi bir koruyucudur. Varise faydalıdır, Karaciğer ve göğsü temizler.

İshali durdurur, Kolesterolü düşürür, Mide ülseri bağırsak hastalıklarında tedavi edicidir, Metabolizmada bozulan dengeleri kurar ,  Nezle ve girip hastalığında tedavi edicidir, Öksürük giderici, Astım hastalığını tedavi eder, Sinir sistemini rahatlatır.

Prostadı önler, Sedef hastalığını tedavi eder, Saç dökülmesini önler , Sarılık, hepatit B,C, hastalıklarında tedavi edicidir, Sporcularda enerji artırır, doping etkisi yapar, Cinsel gücünü artırır, Vücudun halsizliğini giderir, Yumurtalıları tedavi eder, Mideye kuvvet verir, Kansızlığı giderir, Damarları açar, Ağrı dindiricidir.İdrar söktürür, Cildi güzelleştirir,saçları besler.

Adres: Çevre yolu 23 Nisan ilköğretim Okulu karşısı “Kaya Balcılık”-Hakkari

İletişim: 0545 960 15 72

Ziya KAYA 

Soğuk kış günlerinde hasta olmamak için evinizde hakiki bal eksik etmeyin. 

Haber Reklam: Lezgin TAŞ – 0538 212 48 14

 

 

 

 

 

Bu haber toplam 9229 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim