• BIST 9524.59
  • Altın 2490.271
  • Dolar 32.5113
  • Euro 34.7174
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Hakkari Memur-Sen‘den iftar programı

Hakkari Memur-Sen‘den iftar programı
Hakkari Memur-Sen ‘yetkide 10. Yıl’ buluşması kapsamında iftar yemeği düzenledi. Hakkari Memur-Sen bir otelin teras katında düzenlenen Yetkide 10. yıl buluşması etkinlikleri çerçevesinde iftar programı düzenledi.

İftar Programına Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul,Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Ak Parti MKYK üyesi Taner Avşar, kurum amirleri STK temsilcileri ile Memur Sen üyeleri katıldı.

 İftar öncesi açılış konuşmasını yapan Memur Sen İl Temsilcisi Feysel Çiftçi, Memur-Sen bugün 1 milyona aşkın üye sayısı ile Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu söyledi.

 Çiftçi: ‘’ Bugün 1 milyonluk çatının altından Türk, Kürt, Çerkez, Laz  hepsi kardeşçe omuz omuza birlikte yaşama ve mücadeleden etme gayretinden oluyor.

Genelde durum böyle iken özelde Hakkari ‘de 11 iş kolunun tamamında yetkiyi almış bulunmaktayız. Gayretlerinizde ve azimli çalışmalarından dolayı tüm şube başkanlarımızı huzurlarından bir kez daha tebrik ediyorum dedi.

 Daha sonra söz alan Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, Ülke olarak 27 Mayıslardan, 12 Eylüllerden, 28 Şubatlardan,15 Temmuzlardan bugünlere geldiklerini söyledi.

 Tonbul: ‘’ Anayasal zemini olmadan toplu sözleşmesine emek mücadelesi verdiğimiz yıllardan, birlerle başlayıp küçük bir odaya sığdığımız günlerden bugün toplu sözleşmeli günlere, 1 milyonu aşan zeminlere vardık. Memur-sendikacılığı olsa da “bir numarası” olmaz diyenlere inat sendikacılığın bir numarası olmamızı sağlayan kamu görevlileri sendikacılığa yol açan, omuz veren, itibar kazandıran teşkilatımızın yiğitlerini saygıyla selamlıyorum.

Bütün toplu sözleşmelerde kendimizle yarışıyor, çıtayı belirliyoruz. Masa da aşamadığımız sorunları her fırsatta gündeme taşıyoruz. Toplu sözleşme düzeyindeki sorunların giderilmesini, memura siyaset ve grev hakkını tanınmasını istiyoruz.

Mülakat sisteminin kaldırılması, sözleşmelilerin kadroya alınması gibi onlarca konunun takipçisiyiz. Kamu görevlilerinin ek göstergelerinin arttırılmasına ilişkin vaadi önemsiyoruz.

Bunun en kısa sürede ve en geniş kapsamda ve beklentileri karşılayan oranlarla hayata geçirilmesini bekliyoruz.

Biz bir milyon üyemizle herhangi bir partinin değil, hakkın, adaletin, ümmetin, milletin yanında durduk her zaman. Biz siyasetin değil hakikatin ve ikbalin değil istikbalin peşindeyiz” diye konuştu.

 Program iftar yemeğinin ardından sona erdi. Hakkarihabertv.com

memur-sen-004.jpgmemur-sen-2-001.jpgmemur-sen-3-001.jpgmemur-sen-veysel.jpg

Bu haber toplam 2798 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim