• BIST 8718.11
  • Altın 2246.816
  • Dolar 32.3324
  • Euro 35.1911
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Hakkari Mimoza et lokantası

Hakkari Mimoza et lokantası
Çevre yolu Arçelik yanı Salih Taş apartman 1. Katında hizmet veren Mimoza Et Lokantası müşterisine üstün hizmet veriyor.

Yaklaşık iki ay önce hizmete giren 4 bayan ve 3 erkek olmak üzere 7 kişinin istihdam edildiği Mimoza Et Lokantası  deneyimli  yemek ustaları ile yöre halkından tam not aldı.

Batı standartlarını aratmayan hijyenik bir mekanda hizmet veren işyerinde taziye, düğün törenleri ve özel günler içinde yemek siparişlerinin de alındığı belirtildi,

Hakkari’de hizmet veren birçok lokanta arasında lezzetli yemeklerin üretildiği Mimoza et lokantasında haftanın iki günü ; Pazartesi doğaba yemeği, Perşembe günü ise kris hizmeti vermesi vatandaşları  sevindirdi.

Lezzetli yemeğin tek adresi olan Mimoza et lokantasında, sulu yemekler başta olmak üzere mantı, tavuk, balık, Et döner , tavuk döner, ızgara çeşitleri hizmeti de veriyor.

Kahvaltı saatinde çorba çeşitlerinin de bulunduğu işyerinin tam donanımlı olarak hizmet vermesi takdirle karşılandı.

Hakkari’nin yöresel yemeklerini ayaklarına kadar getiren Mimoza Et Lokantası sahibine teşekkür eden vatandaşlar ise, böyle güzel bir mekanı hizmete açanlara teşekkür ettiler.

Vatandaşlar,”Hakkari’de sıcak kanlı elamanları ve deneyimli hoş görülü ustalarla hizmet veren Mimoza et lokantası sahibini kutluyoruz.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Bizler yöresel yemekleri sadece hafta sonları yapılan düğün törenlerinde tadabiliyorduk. Şimdi ise bu hizmet ayağımıza kadar geldi.

Dışarıda gelen misafirlerimizi Mimoza et lokantasında ağırlamanın ve onlara yöresel yemeklerimizi ikram etmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Burada dilediğimiz her türlü yemek çeşidinin bulunduğu için çok memnun kaldık. Kendi kültürünü unutmayarak ,yaşatan işyeri sahibine yöre halkı adına teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Haber reklam Yusuf Taş

MİMOZA ET LOKANTASI

ADRES:  Pehlivan Mahallesi Çevre yolu Arçelik Yani Salih Taş Apartmanı kat 1-Hakkari

İLETİŞİM:  0438 2119496

GSM: 0543 829 2022

Bu haber toplam 8494 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim