• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Hakkari Odalar Birliği başkanlığına Tekin seçildi

Hakkari Odalar Birliği başkanlığına Tekin seçildi
Hakkari Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği'nin bugün yapılan 10. olağan genel kurulunda oda başkanlığına Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin seçildi.

Hakkari ve ilçelerinde birliğe bağlı 5 odaya kayıtlı 45 yönetim kurulu yeni yönetimi belirlemek için sandık başına gitti.  Hakkari İl Ticaret Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan kongreye Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa,

Hakkari; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, görevinden istifa eden Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı ve Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski başkanı İrfan Sarı, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Özcan ile Şemdinli Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muharrem Tekin ve delegeler katıldı.

 Divan başkanlığına Hakkari; Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan’ın getirildiği kongrede konuşan eski Hakkari Esnaf Odaları birliği Başkanı İrfan Sarı, Hakkari ve ilçelerindeki esnafın durumuna dikkat çekerek, esnafların büyük zorluklar içerisinde ayakta durmaya çalıştığını ifade etti.

Milletvekili aday adaylığı nedeniyle istifa ettiğini anlatan Sarı, yıllarca birlikte çalıştığı esnaflara veda ederek görevi süresince kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Faaliyet raporunun okunması ile devam eden kongrede seçime geçildi.  Hakkari ve ilçelerinde birliğe bağlı 5 odanın yönetim kurulu üyelerinin oy kullandığı genel kurulda 45 üyenin 42'si oy kullandı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanlığına Muharrem Tekin seçildi. Kendisini bu göreve layık gören herkese teşekkür eder Tekin, il ve ilçelerin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Hakkarihabertv.com

secim-4.jpgsecim-1-001.jpgsecim-3-001.jpg


 

Bu haber toplam 3943 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim