• BIST 8741.63
  • Altın 2240.368
  • Dolar 32.3343
  • Euro 35.1631
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Hakkari PTT Başmüdürü Çelik'ten 177. yıldönümü açıklaması

Hakkari PTT Başmüdürü Çelik'ten 177. yıldönümü açıklaması
Hakkari PTT Başmüdürü Fesih Çelik, PTT’nin 177. Yıldönümü nedeniyle basın mensuplarına açıklamada bulundu.

 Bir süre önce Muş ilinden Hakkari’PTT Başmüdürlüğüne atanan Fesih Çelik, kısa sürede yöre halkının sevgisini kazandı.

 PTT’nin 177. Yıldönümü nedeniyle basın mensupları ile makamında bir süre sohbet eden Başmüdür Çelik, PTT'nin 177'ncı yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız dedi.

23 Ekim 1840 yılında hizmete başlayan, köklü bir geçmişe ve kültürel mirasa sahip olan PTT'nin 177'ncı yıl dönümünü idrak etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden, Başmüdür Çelik, PTT, Posta ve Telgraf Teşkilatı kurumunun baş harflerinden oluşan bir kısaltmadır.

23 Ekim 1840 tarihinde kurulan, kuruluşumuz Postacılık, Bankacılık ve Lojistik gibi alanlarda uzun süredir hizmet vermektedir dedi.

Çelik,” Kurum Tanzimat Fermanı yayınlandıktan sonra Osmanlı Devletine hizmet etmek, haberleşme ihtiyacını gidermek amacı ile kurulmuştur. İlk PTT şubesi İstanbul'da Yeni Camii avlusunda açılmıştır. Ayrıca kurumun ilk personelleri Süleyman Ağa ve Sofyalı Ağyazar'dır.

-Ucuz ve en yaygın para transferinin yapıldığı kurumdur

Ayrıca belirtilmelidir ki Mayıs 2013 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kabul edilen tasarı ile Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi  (PTT AŞ)  olmuştur.PTT Anonim Şirketi her zaman ve her yerde güvenilir en iyi hizmet adresi olduğunu, Ucuz ve en yaygın para transferinin yapıldığı kurumdur.

PTT’nin yaptığı havale kabul, havale ödeme, posta çeki hareketleri, birçok banka tahsilâtı, 2022 ödemeleri, dul, engelli, yaşlı ve emekli ödemeleri, birçok banka yerine şartları uygun olanlara kredi verme, su tahsilâtı, elektrik tahsilâtı, doğalgaz tahsilâtı, tüm telefon tahsilâtları, kargo ve kurye kabulü, tebligat kabulü ve diğer posta gönderilerinin kabul ve taşınması ile daha burada saymadığımız onlarca işlemin yanı sıra diğer birçok yeni hizmetin adresi haline gelmiştir.

-PTT AŞ. özellikle Kargo ve Kurye kabul ve Lojistik hizmetlerinde rakip tanımıyor. 

PTT Türkiye’nin her metre karesin de ve hata dünyanın çoğu ülkelerinde suratlı, kaliteli ve çok ucuz bir hizmet sunmaktadır. Etkinlikler kapsamında PTT'nin 177. kuruluş yıl dönümü anısına işletmeye gelen 177. müşteriye çeşitli hediyeler vereceğiz ’’Ülkemizin en köklü ve saygın kuruluşlarının başında gelen PTT AŞ. Milletimize en kaliteli biçimde hizmette sınır tanımayan bir anlayışla 177. yıldır hizmet etmektedir.

-Çalışanlarımız büyük fedakarlıkla çalışıyor

Teknolojinin son imkânlarından da faydalanarak, hizmet kalitesini arttıran PTT, yeni gelişme ve ihtiyaçlara da en iyi şekilde cevap vermektedir.. Halkımızın büyük teveccühlerini kazanan PTT AŞ. Elbette ki büyük fedakârlıklar gösteren çalışanlarını unutmamamız gerekir.

Büyük özveriyle bizleri sevdiklerimizle buluşturan ve onlarla iletişim ve birçok alandaki alışverişimizi sağlayan PTT çalışanları bizdeki değerlerini her zaman koruyacaklardır.

Günümüz dünyasının çağdaş posta idareleri arasında hak ettiği konumu edinmek amacıyla mesai mefhumuna bakmaksızın görevlerini üstün gayret ve azimle yerine getiren, fedakârca çalışmalarını sürdüren ve bu hizmet yolculuğunda 177 yılı geride bırakan bütün PTT çalışanlarına, yöneticilerine ve camiasının, bu kutlu yıl dönümlerini tebrik ediyor, bu vazifede emek veren tüm çalışanlara ve ailelerine sağlık ve sıhhat diliyorum” şeklinde konuştu. Haber: Feyzullah Taş/İHA

ptt-basmuduru-fesih-celik-m.jpg
 

Bu haber toplam 3622 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim