• BIST 9092.43
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3599
  • Euro 34.9287
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

HAKKÂRİ SEVDASI BU DEMEK!

H. Aziz Hatipoğlu

Göreve geldiği günden bu güne yılmadan, usanmadan, sıkılmadan ve yorulmadan hizmet peşinde koşan bir kayyum Belediye başkanımız var.

Bir bakıyorsunuz 3500 rakamlı Berçelan yaylasında yapılan çalışma ve içme suyu isale hatlarını kontrol etmekte, bir bakmışsınız gecenin sat 00.01’de yol asfaltlama çalışmalarında merkezin bir mahallesinde yol çalışmalarını denetlemekte ve çalışmaları yakın takibe almaktadır.

Çok Belediye Başkanlarını gördük.

 Ama seçilmiş ama atanmış.

Ama Kayyum Başkan Cüneyt Epçim gibisini ilk kez gördük ve görüyoruz.

O ne gayret, o ne heves ve o ne bitmez tükenmez bitmeyen azim.

Hepsi hizmete muhtaç durumda bırakılan Hakkâri’ye daha iyi ve kaliteli bir hizmeti getirmek ve geri kalmış yatırım ve hizmetleri bir an önce bu halka ulaştırmak içindir.

Atandığı ve gününü gün edeceği yerde Sayın Epçim seçilmiş gibi ve bir Hakkâri sevdalısı olarak yollara düşmekte, çalışmaları başlatmakta ve işleri bir fiil takip etmektedir.

Seçilme ve kaybetme korkusu olmayan, başkasını memnun ve küstürürüm kaygısını taşımadan yaptığı çalışmalarda önceliği hizmet ve hizmete susamış bu yöreye geç kalınmış hizmetleri sunmaktır.

Şunun şurasında yerel seçimlere altı aylık bir zaman kaldı.

Sayın Epçim bir bürokrat ve atanmış bir Kayyum olarak sanki daha göreve yeni başlıyormuş gibi ve sanki seçimlere çok uzun bir süre varmış gibi hizmetlerinde bir aksama, yavaşlama, durgunluk gözükmemekte bilakis seçimlerin yapılacağı Mart 2019 yılına kadar alt yapısı tamamlanmış ve her yerine hizmetin gittiği bir Hakkâri’yi bırakmak istemektedir.

Günün hangi bir saatinde Belediyeye gittiğinizde Başkan Epçim’i makamında, o da makam koltuğuna oturmadan ya Hakkâri’nin sorunlarını kendisini ziyarete gelenlerden dinleyip çözüm üretmekte veya belediye çalışanlarıyla aksama ve yarım kalmış bir yerdeki çalışmaların tamamlanması talimatları ve emrini veriyor olarak görürsünüz.

Burada yani makamında bulamadığınız anda Başkan Epçim ya bir yol başında veya bir su isale hattı üzerinde çalışmaları yakinen denetleyen ve bizatihi kontrol eden olarak bulabilirsiniz.

İki yıllık görev süresi içerisine Hakkâri siluetinin değiştiğini, hizmetin ve hizmetlerin nasıl olabileceğini bu halka göstermiştir.

2018 yılı için “Hakkâri’nin Dönüşüm Yılı” olarak adlandırılan ve bu yıl içerisinde önemli dönüşümlerin yaşandığı çalışmalarını yakinen gözlemledik ve gözlemliyoruz.

Sanırız daha seçimlere varmadan bu dönüşüm meyvelerini verecek ve Hakkâri 2019 yılı yerel seçimlere farklı ama hizmetten kısmen de olsa nasiplenen bir il olarak seçimlerde yer alacaktır.

Ha, belediye bu yapılan çalışmalarla çok borçlandı. Başkan Epçim’den sonra gelenler fazla bir hizmet yapamayacak ve ancak borç ödeyecek türü spekülasyonlara kulaklarımızı tıkıyoruz.

Hakkâri Belediyesi belki borçlu! Belki çok borçlu!

Ama nihayetinde bu borç Hakkâri halkına hizmet olarak yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıkan bir rakam değil mi?

Hakkâri sevdalığına bu borçlar az bile.

Ne dersiniz?

Her sevdanın bir karşılığı yok mu..!

 

 

 

Bu yazı toplam 2684 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim