• BIST 8762.55
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 6 °C

HAKKARİ SEVİLİYOR !

Hakan Taş

EMİTT Fuarı için değişik meslek guruplarından İstanbul’a hareket ettik. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü İdris Ağacanoğlu sorumluluğunda titiz bir çalışma sergilediler. Onca malzemeyi İstanbul’a taşımak, sergilemek, beğendirmek zor iş.

İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU’nun ilimiz ziyaretine denk gelmesi dolayısıyla  valimiz  İdris Akbıyık gelemedi ama Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı’yı görevlendirdi.

Kültür ve Turizm Bakanı, İstanbul valisi, birçok vali, kaymakam ve belediye başkanlarının iştirak ettiği açılış programında Hakkari’ye ön saflarda, bakanın hemen arkasında yer ayırtıldı.

hakan-5-001.jpg

Dört gün boyunca sabah 09 ila akşam 19.00 arası yani 10 saat boyunca hepimiz standımıza sahip çıkarak kentimizin tanıtımını yaptık. İlimize ve standımıza ilgi oldukça fazlaydı. Artık kimse Hakkari deyince sürgün yeri, terör bölgesi olarak anımsamıyor. Gelen her misafir otlu peynir, tandır ekmek, ceviz ve balımızdan tadarak hoş sohbetler gerçekleştirdi. Ve gelen her on kişiden ikisi Hakkari’yi görmek istediklerini, en kısa zamanda ziyaret etmek istediklerini belirttiler.

haka-2.jpg

VALİ YARDIMCISI PALA İLE BAŞLADIK

Fuar öncesi Vali Yardımcısı Mustafa PALA, geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek katılımcılarla bilgi alış verişinde bulundu.

VALİ YARDIMCISI GÖLBAŞI BAŞKANLIK ETTİ

İlimiz valisi İdris Akbıyık gelemeyince yardımcısı Aziz Gölbaşı’yı görevlendirdi. Gölbaşı, fuar boyunca Hakkari standında bulunarak ilimizin tanıtımına katkı sundu. Gölbaşı’nın dönem ve devre arkadaşları birçok vali yardımcısı, kaymakam ve savcı da bizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

hakan-1-013.jpg

KADIN GİRİŞİMCİ SADECE BİZDE

Kadın Girişimciler Derneği  fuarda yer alarak kadının gücü ve azmini haykırdı. Sevda Keskin gelemeyince yardımcısı Özlem Atay derneği temsil etti. Bayan Atay iyi bir performans sergileyerek hem derneği hemde Hakkari kadınını çok iyi temsil etti.

VALİ AKBIYIK’A ÖZLEM

Şişli Kaymakamlığının bir gurup çalışanı standımızı ziyaret ederek  Valimiz Akbıyık’a olan özlemlerini dile getirdiler. “Biz sayın İdris Akbıyık ile huzur ve başarı dolu yıllar geçirdik. Herkes onu çok sevdi. Birçok ilke imza attı. Onun sayesinde Hakkari’yi der tanıma fırsatı bulduk. En kısa mzamanda kalabalık bir gurup ile Hakkari’yi ve sayın valimizi ziyarete geleceğiz” ifadesini kullandılar.

hakan-1-013.jpg

AĞACANOĞLU DEMEÇ VERDİ

İl Kültür ve Turizm Müdürü İdris Ağacanoğlu, bir çok ulusal ve yerel TV kanallarına Hakkarimizin sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgi vererek özellikle kış turizmine dikkat çekti.

İYİ DURUMDAYIZ

Kısacası EMİTT Fuarında bu defa yine tüm ilgi Hakkari standındaydı. Artık insanlar Hakkari hakkında kötü konuşmuyor ve kötü düşünmüyor. Tek kelimeyle seviliyoruz ve her şey çok güzel gelişiyor. Emeği geçen tüm katılımcı arkadaşlarımı ve ilimiz valisi sayın Akbıyık’ı tebrik ediyorum.

hakan-4-004.jpghakan-3-004.jpg

Bu yazı toplam 3243 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim