• BIST 9096.77
  • Altın 2324.531
  • Dolar 32.3647
  • Euro 34.9602
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkâri Türkiye ikincisi…

Murat Taş

Hep diyoruz ya Hakkâri’deki gençler, sporculara, çocuklara ve antrenörlere imkânlar sağlanırsa büyük başarılara imza atarlar.

İşte o gençlere ve çocuklara kendi imkânlarını sağlayan, iki değerli Hakkârili arkadaşımız büyük bir başarı elde ederek, ilimizi en iyi şekilde temsil ederek gurur kaynağımız olmuşlar.

Bu iki değerli hocalarımız Hakkâri’deki çocuk ve gençler için hafta sonlarını en iyi şekilde değerlendirerek buradaki, gençlerin başarısı için çanla başla çalışmaktadırlar.

9 Ay önce Hakkâri’de açılan Beşiktaş futbol okulu kısa süre içinde, büyük başarıları elde ederek, geleceğin gençlerini yetiştirmek için büyük bir caba ve özveri gösteriyorlar.

UEFA A lisansı Antrenör Mikail Özdemir ve spor eğitmeni İsa Ayhan üncülüğünde, Beşiktaş futbol okulunun sorumluluğunu ve teknik heyetini oluşturan bu iki değerli hocamız bütün imkânlarını seferber ederek, Hakkâri’deki gençlerin sporda başarılı olmaları ve topluma iyi bir birey olmaları için, geçeli gündüzlü çalışarak başarıdan başarıya koşuyorlar.

murat-tas-3.jpg

Bu azimli çalışmaların meyvesini de almaya başladılar.
Antalya’da yapılan ve 81 ilde 1200 futbolcunun katıldığı.
Beşiktaş futbol okulları arası turnuvada Hakkâri ilimizi, temsil eden, Hakkâri Beşiktaş futbol okulu, 14-16 yaş gurubunda 81 ilin içinde turnuva ikinci 10-12 yaş grubunda 4 galibiyet elde ederek, turnuva ikinciliğini kazanarak büyük bir başarı elde ederek ülke ve ilin guru kaynağı oldular.

Beşiktaş spor okul yöneticileri 81 ilin Beşiktaş futbol okulları temsilcileri ve Antalya sporseverlerin Beşiktaş futbol okulunu ayakta alkışlayarak ilimizin sporcu potansiyelinin zenginliğine hayran kaldılar.
Beşiktaş spor okulu yöneticileri, Hakkâri’deki gençlerin ve futbolcuların başarısından dolayı, her iki hocamıza başarı plaketi vererek hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

murat-tas-2.jpg

Bunun yanında, Hakkâri Beşiktaş futbol okulunda mücadele eden, 10-12 yaş grubundan, Ahmet Karaman ve Eren Gezer adlı futbolcular en kısa zamanda Beşiktaş alt yapısına çağrılacağının müjdesini verdiler.
Bir kez daha bu çocuklar kendilerini göstererek, eğer imkânlar sağlanırsa daha büyük başarılara imza atacaklarını herkesime kanıtladılar.

Bizde diyoruz ki, gelin bu gençlerimize ve çocuklarımıza hep beraber sahip çıkalım.
İlimize Beşiktaş futbol okulunun açılmasına vesile olan ve büyük başarıya imza atan, Mikail Özdemir ve İsa Ayhan hocan hocalarımıza ve çocuklarımıza teşekkür ederek nice yeni başarılar diliyorum.

Bu yazı toplam 3724 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim