• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Hakkari üniversitesinde halaylı mezuniyet töreni

Hakkari üniversitesinde halaylı mezuniyet töreni
Hakkari Üniversitesi tarafından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrenciler aileleri ile birlikte halay çekerek eğlendi.

Video-foto/galeri yüklenecek Çölemerig Meslek Yüksek Okulu bahçesinde düzenlenen törene öğretim üyeleri, öğretim görevlileri, idari personel, öğrenciler ile velileri katıldı.

Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Battal Arslan günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaparak yeni mezunlarımızı yeni yaşamlarına uğurlamanın coşkusunu ve bir yandan da telaşını ve merakını yaşadıklarını belirtti.

Öğrencilerin ailelerine seslenen Arslan, ”Değerli veliler sizin bugünkü duygularınız herkesinkinden daha farklı. Dünyaya geldikleri günden itibaren üzerine titrediğiniz emek verdiğiniz, özenle ve zorluklarla zaman zaman kaygı duyarak yetiştirdiğiniz göz bebeklerinizi yaşam mücadelesinin içine, başarılı olacaklarını umut ederek uğurlamanın vakti gelmiştir” dedi. 


Haberin Videosu İçin Tıklayın


Tıbbi Dokümantasyon bölümünde mezun olan Hakkarihabertv.com sahibi Savaş Taş, değişik illerden iyi arkadaşlar edindiklerini belirterek, mezun olan arkadaşlarından ayrılmanın üzüntüsünü yaşadığını ifade ederek, mezun olan arkadaşlarına başarılar diledi. 


Haberin Fotoğralarını Görmek İçin Tıklayın


Van’da gelip Hakkari Üniversitesi'nde okuyan Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümünde mezun Bahar İnan, öncelikle bu başarıdan dolayı üniversitedeki tüm hocalarına, arkadaşlarına ve yanlarında olmasa bile desteklerini esirgemeyen ailesine teşekkür etti. 

Yaklaşık 3 bin öğrencinin eğitim ve öğretim gördüğü Hakkari üniversitesinde 2014-2015 yılında fakülte ve tüm okullarda 800 öğrencinin mezun olması bekleniyor.

Üniversite yetkilileri ise üniversite kampusunu tamamlanması halinde ise yaklaşık 10 bin öğrencinin Hakkari’de eğitim göreceğini ifade ettiler. Konuşmaların ardından mezun olan öğrencilerin keplerini havaya atarak coştular. Mezuniyet töreni çekilen halayların ardından son buldu. Hakkarihabertv.com

Bu haber toplam 8489 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim