• BIST 8718.11
  • Altın 2245.316
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1766
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari'de 2017 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Hakkari'de 2017 yılı yatırımları masaya yatırıldı!
Hakkâri Valiliği 2017 Yılı 1. Dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı. Valilik Toplantı Salonu'nda Vali Cüneyit Orhan Toprak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda devam eden yatırımlar ile 2017 yılında yapılması planlanan hizmetler ele alı

Toplantıda konuşan Vali Toprak, 2017 yılının birinci dönem İl Koordinasyon Kurulu Toplantısını gerçekleştireceklerini belirterek, bu toplantıların yapılmasındaki maksadın il genelindeki yatırımlarla ilgili koordinasyonu gerektiren konuların görüşülmesi olduğunu ifade etti.

Vali Toprak"Şu anda Hakkâri il genelinde 3-4 milyarlık bir yatırım söz konusu. Son bir iki yıl içerisinde devam eden ve bitenler yatırımlar. Gerçekten ciddi bir yatırım var.

Yer konusunda yaşanan sıkıntılara rağmen, ulaşımdaki sıkıntılara rağmen, malum mevzulardaki sıkıntılara rağmen devletimiz gerçekten sağlıktan, milli eğitime, karayollarından, DSİ ve gençlik hizmetlerine kadar yoğun bir çalışma içerisinde.

Biz de buradaki yöneticiler olarak ve bölge teşkilatındaki amirler olarak çok ciddi ve hızlı bir koordinasyon ve işbirliği içerisinde yatırımların önündeki engelleri kaldırıp vatandaşımızın istifadesine sunmak için çaba sarf ediyoruz.

Bu toplantıların amacı da hizmetin yürütülmesinde veya iletişiminde varsa aksayan yönler bunları ortaya çıkartıp hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak.

Varsa düzeltilmesi, ortadan kaldırılması gereken engeller ve öneriler bunların üzerinde durursak daha verimli bir toplantı gerçekleştireceğimizi öneriyorum" şeklinde konuştu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, daha sonra toplantıya katılan yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürlerinden yaptıkları ve yapacakları hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

Toplantıya, Hakkâri Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, İlçe Kaymakamları ile yatırımcı kuruluşlarının bölge ve il müdürleri katıldı. Feyzullah Taş/İHA
 

Bu haber toplam 3769 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim