• BIST 8718.11
  • Altın 2246.536
  • Dolar 32.3335
  • Euro 35.1875
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Hakkari’de 24 kasım öğretmenler günü etkinlikleri

Hakkari’de 24 kasım öğretmenler günü etkinlikleri
Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “24 Kasım Öğretmenler Günü” nedeniyle bir program düzenlendi.

VİDEO YÜKLENİYOR,,,,Konak caddesi üzerinde buluna İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan öğretmenler  burada kortej halinde Hakkari Valiliği önüne kadar yürüdüler.

Burada Atatürk anıtına İl Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasının ardından program Atatürk Kültür Merkezinde devam etti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Programa Hakkari Valisi İdris Akbıyık, Vali Yardımcısı İdris Koç,  Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Muammer Alper,  İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk,  İl Emniyet Müdürü S. Suvat Dilberoğlu, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, İl Müftüsü Faruk Gürbüz, Ak Parti Başka Vekili Turan Şimşek, bazı kurum amirleri ile öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu  ve İstiklal Marşı’nın ardından  Milli Eğitim Bakanlığının gönderdiği mesajın okunması, Mili Eğitim Müdürü Bilal Gür’ün anlam ve önemini belirten konuşması ile program devam etti.

Burada konuşan Hakkari Valisi İdris Akbıyık ise,  Aziz vatanımızın dört bir yanında, en ücra yerleşim yerinde her türlü zorluğa ve olumsuzluğa rağmen yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlarım dedi.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına öğretmen Betül Gürbüz’ün konuşması, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin ant içme töreni, video gösterisi, koro ve solo türküler, Reng-i Hakkari sanat topluluğu gösterisi, tiyatro gösterisi, halk oyunları gösterisi, emekli öğretmenlere plaket takdimi ve ödül töreni program sona erdi.

Vali Akbıyık ve beraberindekiler öğretmenler ve Reng-i Hakkari sanat topluluğu ekibi ile birlikte toplu fotoğraf çekti. Hakkarihabertv.com

 

Bu haber toplam 2740 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim