• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Hakkari'de Aile Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı"

Hakkari'de Aile Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı"
Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü tarafından 15-21 mayıs "Aile Haftası"nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

ASP Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Hakkari Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ercan Mavigöz, şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Şifa Çakır ve beraberindeki ASDEP Personelleri tarafından 15-21 Mayıs Aile Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hakkari'de ikamet Şehit ve Gazi yakını aileleri, Sosyal Ekonomik Destek ve Evde Bakım Hizmetlerinden yararlandırılan ailelere yönelik ziyaretlerde bulundular.

ASP Müdürü Bieldirici,"Aile, anne, baba ve çocuklardan oluşan en küçük toplum birimidir. Bu bakımdan aile toplumun temel taşı sayılmaktadır.

Aile içindeki anne, baba ve çocuklar, yuvalarında karşılıklı sevgi, saygı, özen ve iş bölümüne dayanan mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ilişki kurabildiklerinde, toplumu oluşturan fertler de, toplumun bütünü de sağlıklı ve güçlü olur.

Bu nedenle sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesinde, toplumun çekirdeğini oluşturan aile kurumunun önemli bir yeri bulunmaktadır. Bakanlık olarak biz çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla, engellisiyle, şehit ve gazi yakını ile büyük bir aileyiz.

Aile kurumuna dikkat çekmek ve ailenin önemini hatırlatmak üzere hafta boyunca özellikle Şehit ve Gazi yakınlarımızın, maddi yoksunluk içinde olup müdürlüğümüzce desteklenen ve evinde engellisi olan aileleri ziyaret ederek yaşadıkları sorun ve sıkıntılarını dinlediklerini" söyledi.

Müdür Bildirici ayrıca hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlatan Bildirici ve tüm ilçelerde aileyle ilgili billboardlar asıldığını ve kamu kurumlarında ailenin önemini ifade eden afişler asılıp  broşörler dağıtıldığını ayrıca Aile Eğitim Programı kapsamında

Aile Destek Merkezlerindeki kursiyerlere ve ilimizin Kamu Kurum Personellerine Müdürlüğümüz Konferans Salonunda Ailenin Önemi ve Aile İçi İletişim semineri düzenlediklerini belirtti. Hakkarihabertv,com

asp-m-017.jpg
 

Bu haber toplam 2325 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim