• BIST 8878.81
  • Altın 2241.255
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.103
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Hakkari’de AR-YA Moda Evi hizmete açıldı

Hakkari’de  AR-YA Moda Evi hizmete açıldı
Antalya’da Moda tasarım eğitimi gören genç girişimci Dara Ceyhan memleketi olan Hakkari’de “ Siz hayal edin biz gerçekleştirelim” sloganı AR-YA Moda Evi hizmete açtı.

Çevre yolu üzerinde bulunan Rüya Plaza Kat: 2’de hizmete giren AR-YA adı altında işyerinin açılış törenine Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Meclis Başkanı Nazım Demir, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, CHP İl Başkan Yardımcısı Naci Kahraman, Merkez ilçe Başkanı Şükrü Çivi, CHP Kadın Kolları Başkanı Suzan Diran Çivi ve çok sayıda davetli katıldı.

AR-YA adı altında işyerinin açılışını (HATSO) Başkanı Servet Taş, Meclis Başkanı Nazım Demir, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan ve Moda tasarımcısı Dara Ceyhan birlikte yaptılar.

Moda tasarımcısı genç girişimci Dara Ceyhan’ın memleketi  Hakkari’de Moda evi hizmete açılmasının gurur verici olduğunu söyledi.

Başkan Taş,”Hakkari’de huzur ve güven hakimdir ve her geçen gün yeni işyerleri hizmete açılıyor. İşsizliğin her geçen gün arttığı ilimizde yeni işyeri açılışları yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Genç girişimci moda tasarımcısı Dara Ceyhan’nın Hakkari’de moda tasarım eksikliğini görüp burada iş yeri açması bizleri memnun etmiştir. Kendisini iş hayatında başarılar diliyorum” dedi.

Antalya’da moda tasarımcılığı yapan genç girişimci Dara Ceyhan ise, Hakkari’nin Hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi.

Ceyhan,”İş yerimizde imalat, özel tasarım, saltık ve kiralık gelinlikler bulunmaktadır. “ Siz hayal edin biz gerçekleştirelim sloganı ile “AR-YA” isimli işyerimizi hizmete açtık. Burada şimdilik üç kişi istihdam ediliyor. Yeni evlenecek çiftler bize uğramadan geçmeyin” dedi.

İşyeri açılışı töreni yapılan ikramlarla sona erdi.

AR-YA Moda Evi: 0544 441 0108-Hakkari

Bu haber toplam 4739 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim