• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 1 °C

Hakkari’de asfalt çalışmaları start aldı!

Hakkari’de asfalt çalışmaları start aldı!
Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan asfalt çalışmaları Gülüreş Baba türbesi caddesinde start aldı.

Bir süreden beridir Hakkari kent merkezinde başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Adeta bir şantiye görünümünde bulunan kent merkezinde bir taraftan alt yapı çalışmaları diğer taraftan ise yol çalışmaları sürüyor.  

Şehir içi yolların biran önce bitirilmesi için çalışmaların geceli ve gündüzlü olarak sürdürüldüğü kent merkezinde ilk asfalt çalışması ise başladı.

Biçer Mahallesi Gülüreş Baba caddesinde mühendisler nezaretinde ilk startı verilen asfalt çalışması mahalle sakinlerini sevindirdi.


HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN


 Toz toprak yüzünden hasta olduklarını anlatan mahalle sakinleri çok kapsamlı olarak başlatılan asfalt çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek belediye başkan vekili Cüneyt Epcim ve ekibine teşekkür ettiler.

Kent merkezine sil baştan bir format çekildiğini de anlatan mahalle sakinleri yıllardır ilk defa bu kadar kapsamlı bir çalışmaya şahit olduklarını söylediler.

Yolların erken bitirilmesi için çalışmaların hızlandırılması gerektiğini anlatan ticari taksi sürücüleri ise yol çalışması yüzünden bazen sıkıntı yaşadıklarını anlattılar.

Yolların biran önce bitirilmesi için ekiplerin geceli gündüzlü olarak çalıştığını belirten Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari’nin en iyisine layık olduğunu belirterek, bir taraftan altyapı diğer taraftan ise yolların erken bitirilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Kent genelinde 45 kilometre asfalt yapacaklarını anlatan Başkan Epcim, ana yolların bitmesi ile birlikte çalışmaların kademeli olarak mahallelerde de süreceğini belirtti. Feyzulah Taş/İHA

hakkari-de-asfalt-calismasi-basladi-1.jpghakkari-de-asfalt-calismasi-basladi-1.jpghakkari-de-asfalt-calismasi-basladi-2.jpghakkari-de-asfalt-calismasi-basladi-3.jpg
 

Bu haber toplam 7527 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim