• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

HAKKARİ’DE AŞIYA RAĞBET!

Hakan Taş

Türkiye’de aşı sayısı 35 milyonu aştı. Hakkâri’mizde de aşıya ilgi gözlendi. Bugün Hakkari Devlet Hastanesine aşı olmak için gittim. Sıra bekleyen yüzlerce vatandaşımız vardı.

Hakkari İl Sağlık Müdürlüğü müthiş bir organizasyon gerçekleştirerek deneyimli çalışanlarıyla vatandaş mağdur edilmeden, çok bekletilmeden sırasına ve randevu takvimine göre aşı odalarına alınıyor.

Hastane Başhekimi Uğur Can KARA, hastane yöneticileriyle birlikte aşı odaları ve çalışanları sık sık denetleyerek vatandaşların sıkıntı yaşamamaları konusunda titiz bir çalışma sergilemekteler.

Aşı yapan görevli hemşireler her vatandaşa güler yüz eşliğinde hem bilgi aktararak hem de aşısını yaparak “geçmiş olsun” diyerek uğurluyor.

Atandığı günden beri kendisine has duruşu ve başarısıyla dikkat çeken Baştabip Uğur Can KARA, makamında değil, vatandaşın yanında herkesin kolayca ulaşabildiği samimi bir yaklaşımla takdir topluyor.

Hakkâri’mizin ünlü ses sanatçısı Kemal Çiftçi ile birlikte aşıya dikkat çekmek adına birlikte aşı olduk. Çıkışta görüşlerine başvurduğum Baştabip Kara’ya mikrofonumu uzattım; “Özellikle son zamanlarda aşılama daha da arttı. Köy ve mezrada yaşayan vatandaşlarımızın da ayağına kadar aşıyı götürüyoruz. Aşının önemini her kesime anlatmalıyız.

Aşımız var, sıkıntımız yoktur. Çok büyük aşama kaydedildi. Aşılama hizmetimiz kesintisiz devam ediyor. Aşılar, ölü veya zayıflatılmış mikroorganizma içeren ve enfeksiyon hastalıklarının tedavi ve korumasında kullanılan biyolojik ürünlerdir. Aşı sonrası ufak tefek bazı rahatsızlıklar normaldir.

Aşı etkisini göstermelidir. Şuana kadar hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadık. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte halkımıza aşı ve diğer tüm sağlık konularında hizmet vermekten mutluyuz” açıklamasında bulundu.

İl Sağlık Müdürümüz ve Başhekimimizin soyadları KARA olsa da aşıya gösterilen yoğun ilgi ile yarınlarımızın BEYAZ ve sağlıklı olması dileğiyle…

1-615.jpg2-671.jpg3-518.jpg4-288.jpg

Bu yazı toplam 2064 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim