• BIST 9783.64
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

HAKKARİ’DE ASRIN TOPLANTISI!

Hakan Taş

ASRİAD, inancından kaynaklanan büyük bir sorumluluk anlayışı ile iş hayatında  var olmak, örgütlü bir yapı oluşturmak ve sorumluluğunun gereğini hakkıyla yerine getirmek düşüncesinde olan insanların teşebbüsü ile kurulmuş yasal bir dernektir.

Genel Başkan Adnan Danışman, Türkiye’de ne kadar başarılı, üretken, vatanperver, yardımsever ve yürekli işadamı varsa çoğunluğunu bu çatı altında bir araya getirerek “ÖNCE NİTELİK” diyerek insanlığa ve ülkeye fayda sağlamaktadırlar.

Türkiye’de hızla büyüyen, şubelerini arttıran, sorumluluk ve inanç birliği ile “Asrın Portresini” çizen ASRİAD artık Hakkari’de de varız diyerek görkemli bir sunum eşliğinde kongrelerini yaptılar.

Hafta sonu olmasına rağmen sabahın erken saatlerinde genç işadamlarımız, sivil inisiyatif temsilcileri, kanaat önderleri, basın mensuplarıyla Hakkari Ticaret Odası Konferans Salonunda bir araya geldiler.

Pandemi süreci gözetlenerek 300 kapasiteli salona 150 davetli yani yüzde 50 kapasiteyle müthiş bir organizasyonla ev sahipliği yaptılar. Şahsen ben bile ASRİAD hakkında çok fazla bilgi sahibi değildim. Sinevizyon gösterisi eşliğinde sunum ve tanıtım, Genel Başkan Adnan Danışman’ın mesajı hayranlık uyandırdı.

Herkes ASRİAD’a öylesine inanmış ki, pırıl pırıl genç işadamlarımızdan oluşan 40 kişi üye kayıtlarını yaparak kollarını sıvadılar.

Asrın toplantısına DEMİR atan, bu oluşumda büyük emek harcayan genç işadamlarımızdan Nazmi DEMİR, çok etkili bir konuşma yaptı. ASRİAD, bir dernek profilinde olsa da içeriğinde hırs, azim, kararlılık, nitelik, hedefe ulaşma, vatanın her karış toprağına dokunma, başarı yolunda vicdan muhasebesiyle insanlığa katkı, ülkeye bereket sunmaktır.

Genç İşadamlarımız ASRİAD’a inanıyor.

ASRİAD, Türkiye’yi seviyor.

Türkiye ASRİAD’ı alkışlıyor.

Nazmi Demir, yatırımcı kamu kurumlarında farklı kademelerde çalışmış, genç yaşta iş hayatına atılmış, iş alanında başarı belgeleriyle ödüllendirilmiş, arkasından herkese “Allah Razı Olsun” dedirtmiş hırslı ve doğru bir iş insanıdır. ASRİAD’ı iyi tanıttı, sevdirdi, ilimizde ve halkın gönlünde temelini attırdı.

Hakkari’nin bir cazibe merkezi olduğunu, her türlü hizmetten nasibini alması gerektiğini belirten Nazmi Demir, sözlerine şunları ekledi; “Adını kutsal kitabımız Kuran-ı  Kerim’in 103. Ayeti olan ASR suretinden almaktadır. Toplumsal kalkınmayı hedef almaktayız.

Faliyet alanımız yurtiçi ve yurt dışını kapsıyor. Temel hedef ve gayemiz, ilimizde üyelerimizle birlikte geliştirilecek proje ve iş bağlantıları ile ekonomik ve sosyal alanda üretim odaklı yatırımlar gerçekleştirip halkımıza, insanımıza , bölgemize faydalı olmaktır.

Sosyal sorumluluk bilinci, adalet, eşitlik ve emeğe dayalı üretim bizim pusulamız olacaktır. İlimizde turizm, hayvancılık, sınır ticareti, yeraltı ve yerüstü zenginlikleriyle çok büyük bir potansiyele sahip tam bir cazibe merkezidir.

Hakkari sevdalıları olarak, ASRİAD olarak hizmeti, istihdamı ve üretimi bu halkın ayağına getireceğiz. Asrın işadamları derneği olarak , Asraand içtik ve Asra and olsun ki, bu kutsal yolda ilerlerken adaletten, haktan, hukuktan, paylaşımdan ve kardeşlikten asla ödün vermeyeceğiz”…

Ben bu toplantıyı “Asrın Toplantısı” olarak gördüm.

ASRİAD’ı bölgemize ve ülkemize umut olarak gördüm.

İnanıyorum ki, üye olmak için herkes bu aileye koşacak.

İlimizde çarpık ve seviyesiz sözde “İşadamları” oluışumlarına son verilerek sağlam bir temel ve ciddi bir oluşuma acil ihtiyaç duyulmaktaydı. Bu duruma bende inandığım için “ASRIN TOPLANTISI” olarak değerlendirdim ve ASRİAD Hakkari Şubesinin takipçisi olacağım.

Kadim ve yaşlı Hakkari’den genç işadamlarımıza selam ve başarı dileklerimle…

hakan-2-016.jpghakan-1-018.jpghakan-3-005.jpg

 

 

    

 

Bu yazı toplam 2888 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim