• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

Hakkari'de bazı vatandaşlar CHP heyeti ile tartıştı!

Hakkari'de bazı vatandaşlar CHP heyeti ile tartıştı!
Referandum çalışmaları kapsamında Hakkari'ye gelen CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı, vatandaşlarla bir araya geldiği bir kahvada tartışma yaşandı.

Referandum çalışmaları için Hakkari'ye gelen Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ve beraberindeki 5 kişilik heyet CHP İl binasında partililerde bir araya geldikten sonra çarşı esnafını gezdi.

Bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Atıcı ve beraberindeki partililer referandum da sandık güvenliğinin korunması ile ilgili vatandaşlara konuşmaya başlarken söz hakkı isteyen vatandaşlardan biri CHP’liler neden HDP’li Milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılması için evet oyu verdiğini belirterek tepki gösterdi.

Bunun üzerine vatandaşların sorularına cevap vermekte zorlanan CHP’li Atıcı konumuzun başkanlık sistemi olduğunu söylerken, vatandaşlar Atıcı’yı dinlemeden kahvehaneyi terk ederek protesto etti.

Yaşanan kısa süreli gerginliğin ardından Atıcı ve beraberindeki partililer daha sonra HATSO il binasına geçerek Başkan Servet Taş’ı makamında ziyaret etti.

Burada konuşan HATSO başkanı Servet Taş, değerli CHP heyetinin ziyaretinden dolayı şeref duyduklarını söyledi.

Taş,” Bilindiği gibi Hakkari çok köklü ve güzel bir şehir.Elbette çokta zengin bir coğrafya. Fakat maalesef 35 yıl boyunca süren şiddet olaylarından dolayı bu güzel zenginliği yaşayamadık. Bunun için sokağımızı ve şehrimizin gelişmesi için hiçbir şey yapamadık. Ama bundan sonra siyaset ve iş dünyası el ele verdimi inanıyorum ki güzel işler başaracağız” diye konuştu.

ziyaretleriyle ilgili kısa bir açıklama yapan CHP’li Aytuğ Atıcı ise, Hakkari’nin herkesçe güzel bir duygu uyandıran bir il olduğunu söyledi.

Atıcı,” Hakkari hem coğrafik hem de ekonomik olarak zor bir kenttir. Bu nedenle siyasetçiler buraya kendilerini biraz borçlu hissederler.

Hakkari maalesef hak ettiği ölçüde alt yapı ve üst yapı imkanlarına sahip değil. Bunu buraya gelip görmemek mümkün değil. Ama bunları çözmek mümkün. Esas mesele de budur.

Türkiye Cumhuriyeti büyük bir devlettir. İnşallah el ele verip bu sorunların üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu. İHA

chp-m-009.jpg

chp-1-006.jpg

Bu haber toplam 4970 defa okunmuştur
Etiketler: , ,
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel :
    Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
    Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
    YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim