• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari’de fotoğraf stüdyosu açıldı

Hakkari’de fotoğraf stüdyosu açıldı
Hakkari'de Mamo lakabıyla tanınan Burhan Tetik ile Nurettin Sayın tarafından 4 kişinin istihdam edildiği “Profesyonel Fotoğraf Stüdyosu” görkemli bir açılışla hizmet vermeye başladı.

Rüya Plaza ikinci katta hizmete giren iş yeri için düzenlenen açılış programında Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Genel Sekreter Fikret Keskin, Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu, Merkez İlçe Başkanı Erhan Korkmaz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Akboğa,

Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Sevda Keskin, İş İnsanları Mehmet Seven, Metin Tekin, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.  HATSO Başkanı Servet Taş, açılışta yaptığı konuşmada, açılan her yeni iş yerinin kentin ekonomisine katkı sağladığını ifade ederek, girişimlerinden dolayı iş yeri sahiplerini tebrik ederek, hayırlı uğurlu olmasını diledi” Yapılan duaların ardından açılış kurdelesi kesilerek topluca iş yeri gezildi. 

İşletme sahibi Burhan Tetik işyeri ve sektör hakkında şunlara değindi:“ Fotoğraf bir sanat, bir bilim ve hayat tarzıdır, aynı zamanda bizim işimizdir.

Biz her zaman verimli, özgün ve samimi bir şekilde müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya ve en yüksek teknik kalitede yaratıcı görüntüler sunmak için çalışıyoruz, bununla beraber işletmemiz fotoğraf çekimi ile sınırlı kalmayıp işyeri ve ürün tanıtım videoları, creative tasarımlar, afiş, logo, broşür vb. grafik tasarım dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır.

Gelişen teknolojiyi akılcı yatırımlarla kullanarak sektörde söz sahibi oluncaya dek büyümeyi devam ettirmek istiyoruz” dedi.  Açılış, tebriklerin kabulünün ardından yapılan sıcak sohbetlerle devam etti.

İşletme sahipleri Burhan Tetik  ve Nurettin Sayın başta DEVA Partisi İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu olmak üzere açılışa gelen bütün konuklarına teşriflerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler. Açılış konsepti peri masalı tarafından verilen ikramlardan sonra sona erdi. 

1-565.jpg2-617.jpg3-480.jpg4-270.jpg
 

Bu haber toplam 3038 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim