• BIST 8889.43
  • Altın 2240.943
  • Dolar 32.3403
  • Euro 35.1219
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Hakkâri’de güzel şeyler oluyor..

Murat Taş

Hakkâri son yılların en güzel Ramazan ayın yaşamaktadır.

İftardan önce iş ve alışveriş stresinden sonra iftardan hemen sonra Hakkâri caddelerinde sahur vaktine kadar huzurlu ve mutlu bir şekilde vakitlerini geçirmeleri ilimiz açısında güzel bir gelişme.

İlimizinHakkâri abartısız Türkiye’nin en huzurlu şehirlerinden biri.

Halkın el ele kol kola huzurlu ve mutlu bir şekilde caddelerde dolaşmaları, dinlenmeleri sıcak çay, közdemısır, yöresel hamur işleri, tatlılar,vsbunun yanında sosyal aktivitelerde eklenince şehir adeta iftardan sonra tam bir karnaval havası yaşıyor.

Hakkâri Belediye Başkanlığının organize ettiği ramazan ayı etkinliği halkımız tarafından büyük bir ilgi gördü ve halk tarafından tam not aldı.

Bu konuda belediye başkanlığının yaptığı faaliyet takdire şayandır.

Eğer ki Yüce ALLAH Ramazan ayını 5 ay yapmak isteğini biz insanoğluna sorsa inanıyorum bunu kabul edecek tek yer Hakkâri olacaktır.

Çünkü Hakkâri’de Ramazan geçeleri çok farklı geçiyor.

Bu güzel ramazan ayında sportif faaliyetlerde devam ediyor.

Hakkâri belediye başkanlığı ve Hakkari basketbol il temsilciliğinin ortaklaşa düzenledikleri basketbol veteranlar belediye turnuvası, Gençlik spor il müdürlüğünün kurumlar arası voleybol turnuvası

Rafting temel kursu, okul sporları Türkiye MuayThai şampiyonasında Türkiye şampiyonluğu,cilo dağcılık ve doğa sporları rafting takımının Türkiye üçüncülüğü kazanması.

Cilo sat gölleri ve buzulları dağcılık ve doğa sporları derneği (CİSAD) yapay duvar tırmanışı, Hakkâri bedensel engelliler derneği sümbül engelliler spor kulübünün engelli sporcu ve engelli kursiyerlerin kendi elleri ve imkânlarıyla yaptığı sanatsal ürünler sergisi.

Futbolda U-15 U-19 Türkiye finallerinde Yüksekova Belediye sporun başarıları ve bunun gibi nice sportif faaliyetlerin yapıldığı ramazan ayında sporumuzun gittikçe gelişiminin bir örneğidir.

Yapılan tüm sosyal ve sportif faaliyetlerde emeği gecen başta sayın valimiz Sayın Cüneyit Orhan Toprak, Belediye başkanımız Sayın Cüneyt Epcim’e kurum amirlerimize ve spora katkı sunan antrenörlere, sporculara ve Hakkâri halkına sonsuz teşekkürler.

manset.1.jpg

 

 

Bu yazı toplam 3556 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim