• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Hakkari’de güzel şeyler oluyor…!

Murat Taş

Hakkari’de güzel şeyler oluyor…!

Hakkâri belediye başkanlığı ve İl Milli eğitim müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği yaz spor okulları etkinliği yaklaşık olarak dört ay sürdü.

11 branşta Halk eğitim merkezi müdürlüğünce görevlendirilen 115 Beden eğitimi ve spor öğretmeni ile değişik branşlarda antrenörler tarafından binlerce çocuğumuzun katılımıyla çeşitli spor branşlarında sportif etkinlik yapıldı.

Hakkâri’deki okul halısahaları dışında okul bahçeleri de kullanıldı. Bu etkinlik köy okullarında da yapıldı.

Futbol başta olmak üzere voleybol atletizm basketbol vs. müsabakalar düzenleyerek üç aylık yaz tatilinde çocukların gelişimine ve sportif faaliyetlerine katkı sağladı. Bunun yanında mahallelere antrenörler göndererek çocuklara sportif faaliyetlerine katkı sağlandı.

Bu projede başta Hakkâri belediye başkanı Sayın Cüneyt EPCİM, İl milli eğitim müdürü Bilal GÜR, Halk eğitim merkezi müdürü Tahir TEKİN ve projenin mimarı Erol HANLIGİL’eHakkâri Spor camiası ve çocuklar adına şükranlarımızı sunuyorum.

Hakkâri’de bu tür sportif aktiviteler olması çocukları kötü alışkanlıklardan ve zararlı maddelerden koruduğu gibi çocukların bedenen ve ruhen gelişimine de katkı sağlar.

İlimize geldiği ilk günden beri gençlerin, çocukların ve tüm sporcuların babası olan Hakkari valisi Cüneyit Orhan TOPRAK ve çalışma arkadaşları Hakkari gençleri çocukları ve sporcuları için en büyük hazinedir.

Hakkâri belediye başkanı her konuda çocukların başta yıllardır eksik olduğu oyun alanları ve parklar yaparak Hakkâri çocuklarını kendi çocukları gibi görüp onlara eğlence imkânları sağladığı için de ayrıca şükranlarımızı sunuyoruz.

Hakkâri i l milli eğitim müdürlüğü yaptığı sportif aktiviteler takdire şayandır. İlimize yeni atanan milli eğitim müdürünün genç olması büyük bir kazanımdır.

Milli eğitim müdürlüğünde şube müdürü olarak görev yapan sporcu kimliği ile öne çıkan bir Hakkâri sevdalısı olan sevgili hocam ve kardeşim Erol HANLIGİL’in çabaları geleceğimiz olan çocuklar ve gençler için büyük bir şanstır.

Hakkâri böyle bir eğitimciye sahip olduğu için çok şanslıdır.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilir bu tür etkinliklerin devamlı olmasını istiyor ve Hakkâri'mizin daha güzel organizasyonları yaşamasını dilerim.

murat-tas-sopor-m.jpgmurat-tas-sopor-3.jpgmurat-tas-sopor-1.jpgmurat-tas-sopor-4.jpg

murat-tas-sopor-4.jpg

 

 

Bu yazı toplam 3773 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Hakkari Haber TV | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel :
Feyzullah TAŞ- 0.(505) 440 39 66
Savaş TAŞ - 0.(545) 864 4868
YUSUF TAŞ- 0.(544) 346 1740 | Haber Scripti: CM Bilişim